Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dwa nowe expowiska na serwerze Almeria.

Isaris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Dzisiaj chciałabym pokazać jak  się prezentują jak na razie dwa nowe expowiska na naszym serwerze. Mapy zostaną pokazane jedynie w formacie " mini mapy " Dlatego, że ich  chwilowo nie skończyłam w 100% bo nienawidzę dodawać obiektów. Co niektórzy uwielbiają:/ 

Dodaje to, aby wiedzieć, czy dalej kontynuować pracę i tworzyć nowe oraz  co mogłabym zmienić. ;)

110018421_wsxhees.jpgmapa-pier_wsxheew.jpg

Wielkość SS nie jest oznaką wielkości mapy!

Więcej informacji, o przebiegu pracy nad naszym serwerem znajdziecie na 

Inne tematy 

SS'y map z programu nie mają jeszcze ustalonego środowiska (nieba/światła/mgły, etc.) 

expowisko_wsxwhhw.pngexpowisko_wsxwpqe.png

pierwsza-_wsxwpqs.pngBeztytulu_wsxwpqw.png

Z poważaniem Isaris.

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

No i to ja lubię nowe mapy gdzie można coś porobić a nie ciągle te same monotonne mapy. Interesująco wyglądają tylko mapa z lewej strony wygląda jakby miała mniej miejsca co może utrudnić expienie przy dużej ilości ludzi na serwerze no ale mogę się mylić co do ilości miejsca ;)
Szybkiej i owocnej pracy nad serwerem :)

Opublikowano

Niedługo będą tworzyć respy na swoich mapach, postaram się zrobić bardzo dobre expowiska, gdzie ludzie się pomieszczą.:) 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

­Mapy widać, że są płaskie i dość proste, bez zbędnych rozpieszczeń i dobrze, bo w końcu tam trzeba expić a nie zwiedzam :>

Opublikowano

­Mapy widać, że są płaskie i dość proste, bez zbędnych rozpieszczeń i dobrze, bo w końcu tam trzeba expić a nie zwiedzam :>

Ooo, proszę skontaktuj się z technikiem naszego serwera i mu to przetłumacz.:D Bo on bardzo jest za duża ilością budynków i drzew. Nie da mu się przetłumaczyć, że do mapy dochodzą jeszcze potwory i będzie aż za pełno.:D

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Można ss z gry? od góry troszkę mało widać ale tak po łepkach mogę powiedzieć mapki wyglądają na fajniusie ;)­

Opublikowano

Super że są nowe mapy nie będzie się odruchowo leciało na spota :) tylko trzeba będzie sobie znaleść.Podobają mi się ,tak trzymać :D

58351464431247995243.png

Opublikowano

Fajne, podoba mi się :) Czekam na serwer :D

ViaCamp.pl - Obozy Młodzieżowe i kolonie letnie dla dzieci! Najlepsze w Polsce!

Obóz Paintballowy • Obóz Quadowy • Obóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów Wodnych • Obóz z Psem 

• Obóz Przygodowy • Obóz Wypoczynkowy • Obóz Dla Dzieci • Obóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie  • Obóz DIY (artystyczny)  • Obóz Quadowo-Przygodowy  • Obóz Gitarowy • Elfy z Zielonego Wzgórza • Obóz Językowy (Angielski) - Sounds Great!

Opublikowano

Mapy prezentują się dosyc fajnie. Co do dodawania dużej ilości obiektów jestem przeciwny. Można trochę dla ozdoby dodac tu jakiś budynek, tu jakieś drzewo, ale żeby to miało ręce i nogi. Duża ilośc tych obiektów nie jest potrzebna i sprawi problemy graczom ze słabszymi komputerami.

Opublikowano

Takie prymitywne trochę. Te kontury terenu to rodem jak z painta rysowane, raczej nie starałbym się w taki sposób terenu układać, tylko bardziej faliste wykończenia, bądź coś w ten deseń.

Aaale jest dobrze...

Opublikowano

Takie prymitywne trochę. Te kontury terenu to rodem jak z painta rysowane, raczej nie starałbym się w taki sposób terenu układać, tylko bardziej faliste wykończenia, bądź coś w ten deseń.

Aaale jest dobrze...

W grze jest ciut różnica niż na minimapie, ale przyjrzę się temu, dziękuję!:D

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

2ga mapka 100% twój pomysł czy wzorowane na jakieś mapce?

Wydaje mi się że już bardzo i to bardzo podobną widziałem.

A tak przy okazji to po minimapie nie ma za bardzo co oceniać.

Neutral.­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

2ga mapka 100% twój pomysł czy wzorowane na jakieś mapce?

Wydaje mi się że już bardzo i to bardzo podobną widziałem.

A tak przy okazji to po minimapie nie ma za bardzo co oceniać.

Neutral.­

Całkowicie moje mapy, czasem wzorowane na mapie z innej gry.

Postaram się dodać ss'y z mapy, ale nie wiem, czy niektórzy się nie zniechęcą po ujrzeniu jej bez mobów;D

// 

Dodałam po dwa ss do każdej z map. Nie są one idealne, ale minimalnie przynajmniej przedstawiają jakie są tekstury i co tam chcecie widzieć.

Powtarzam są one skończone w 80% 

synga54pn_eqhqqqx.png

Opublikowano

Tak patrze na te nowo dodane screeny, no i stwierdzam, że nie jest to takie dobre. Wzoruj się na mapach typu Przylądek Smoczego Ognia, popatrz jak tam są ścieżki, drzewa wtopione w teren, skały i reszta obiektów.

Jakieś nierówności w terenie też by wypadało dodać, dziury, wzniesienia itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...