Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error VAC

Degarus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry, od kilku dni wywala mi ciągle error. Nie daje mi to expic czy tym bardziej grać mm;ów bo po prostu dostaje bana za "wyjście" z meczu. Nie wiem już o co może chodzić. Robiłem wszystko co "volvo" mi kazało i nic nie działa, nadal to samo.

Tylko z tych komend do wpisania w cmd to nie wszystkie działają, niby jestem na administratorze,a jednak odmawia mi wykonania polecenia.

Spójność plików pomaga na jeden mecz, a nie wyobrażam sobie robić tego co mecz.

Ściągnięcie od nowa cs'a także nie pomogło.

post-126037-0-83481200-1433163057_thumb.jpg

Opublikowano

Mam to samo i pewnie wiele ludzi, dosłownie co 15-30 min mam vac error.

Pewnie przez tą aktualizację (ponieważ wcześniej nie miałem tego), w kolejnej powinni to naprawić.

Pozostaje Ci czekać, skoro zrobiłeś wszystkie sposoby z wskazanych przez support.

Słyszałem także o takim sposobie:

Otwierasz parametry startowe i wpisujesz -insecure następnie ok, ponownie wchodzisz w parametry startowe i usuwasz -insecure i klikasz ok.

Grasz.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Tak widziałem to na Youtube i też mi nie pomogło. Kompletnie nic. Przy spójności plików to zazwyczaj wykrywa mi źle 1 plik,ale czasami choć dostałem error vaca to i tak nie wykrywa żadnych błędów... To jest chore.

Teraz robiłem misję to nawet i po spójności plików wywaliło mnie w pierwszym meczu... Co robić? W taki sposób to nie ukończę żadnej rozgrywki,a co dopiero mm'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...