Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MC przez PH

Arikes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam do was pytanie odnoście Multiclienta. Chodzi tu o prywatnego klienta tibii coś jak Dragon Ball. Otóż problem w tym iż używałem do odpalania 2x tej samej ikony gry programu o nazwie Process Hacker. Wszystko szło w nim szybko i był łatwy w obsłudze ale to było 2 lata temu i tu mam do was pytanie czy ktoś wie jak odpalić prywatnego clienta 2x lub więcej przez ten program, ostrzegam że nie chce odpowiedzi o odpalanie Elfbota bo to pestka chodzi o MC przez ten program. Pamiętam że grzebałem w opcjach trochę i nigdy mnie nie zawiódł ale dodam że to było kilka lat temu i od tibii maiłem roczną przerwę więc kompletnie zapomniałem jak to szło... Proszę o pomoc bo nie mogę sobie przypomnieć kroków wykonywania tych opcji aby MC zadziałało przez Process Hackera. 

proszę o szybką odpowiedz bowiem nurtuję mnie to od jakiegoś czasu i mam na ten temat jakby dziurę.. :( A jest mi to potrzebne. Wszystkie pomocne odpowiedzi mile widziane :)

PS. Proszę o przeniesienie tematu jeśli jest on w niewłaściwym dziale.

Opublikowano

Robiłem tak na każdym kliencie i na żadnym mi nie działało to. :( Chodzi mi głównie przez ten program jak to zrobić...

Opublikowano

kxln1r.jpg

1. Odpalasz process hacker i client tibi

2. szukasz tego clientu w process hackerze i klikasz enter ( albo 2 razy lewym przyciskiem myszki )

3. Szukasz: Mutant, \Sessions\1\BaseNamedObjects\DBBSSPlayerMutex, 0x168

jesli jest to czysty client to bedzie TibiaSPlayerMutex, 0x168 czyli szukasz to gdzie jest na końcu PlayerMutex i klikasz Delete i enter.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...