Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SwordHack Wojo-Facet na Alucard!

Challenjour

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sword Hack

Czy działa na kamer modzie?

Tak

Na jakim kliencie działa?

Cheat działa tylko na Kliencie Prywatnym

Skan

INFO

Stworzyłem go z myślą o nie działającym już serwerze, a że akurat tutaj też śmiga mnożenie dmg to pomyślałem, że się podzielę.
Śmigać śmiga na każdym serwie pewnie ale akurat na Alucard mnoży z*********e dmg z buta a zwłaszcza z konia/wierzchowca. Na innych może czasem utrudniać niżeli pomagać.
Jest to lepszy hack niż jakieś wh bo szybciej niszczymy metiny czy bossy, gdyż je powalamy!

Instalacja : Wklejamy pliki do folderu pack i podmieniamy.

Opublikowano

To nie ma wbudowanego wh. To po prostu tak mocno mnoży Twój dmg, że wygląda jakby to wh było ale ja macham mieczem.

To działa z buta, z konia i z wierzchowców.

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale prawdopodobnie nie zapisały się zmiany w index   

Zamień tam słowa "WH" na "sh" i będzie śmigać. Brałem ten index od typka z tematu WH na Alucard.

zaraz zedytuje link w poście wyzej.

Opublikowano

To przecież zwykły warrior hack przekopiowane pliki z niego i wgrane tutaj. Powinienes zmienić nazwe na warrior hack a nie sword hack

Chyba Cie pojebalo? XDD  Warriorhack nie mnoży tak mocno dmg. Sobie załóż dwuręke i przetestuj moje a warriorhacka. A skoro Ci działa warriorhack na najnowszych plikach serwerowych to gratulacje XDDDDD

Opublikowano

Da się jakoś to poprawić żeby on normalnie był a nie tak wolno ? (chodzi mi o to że on bije tak po hicie). Jak ktoś umie to naprawić to proszę o PW [daje 15 lajków]

slgbil.jpg

Opublikowano

Co do tego "normalnego bicia" to tak jak juz jest raczej juz musi byc ale ludzie to widza jakbys normalnie machal z tego co sie orientuje.

A sam hack jest swietny

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Co do tego "normalnego bicia" to tak jak juz jest raczej juz musi byc ale ludzie to widza jakbys normalnie machal z tego co sie orientuje.

A sam hack jest swietny

Właśnie nie, ludzie widzą tak jak ty widzisz że bije tylko nie widzą jak te hity wchodzą w takim mnożniku.

slgbil.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...