Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam osób do grania w Metina PL na 1 koncie, a konkretnie na surze Wp. Szukam tak z 3,4 osób żeby expić 24h. Tylko też chodzi o kupno SM. Raz ktoś inny by kupował raz ja itp.

Wymagania:

Wiek +17 lat minimum

Uczciwość

Chęć expienia

B. dobra znajomość gry

Kontakt GG: 22628544

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

eh sms wysyłać założe się że nie wypali a jak wypali to ktoś i tak konto podpierd***

Dokładnie... Ja sam gram na orionie. Mam mentala 50lv w 9k min... I się nie pierdolę z jakimiś noobkami, na wspólną grę...

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Tak tylko na PL nie expi się pare minut, tylko kilkanaście godzin dziennie żeby wybić lvl-e lepsze. Własnie dlatego szukam osob które są uczciwe. Wiem, że jest mało takich ale się zdarzają.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

hmm wiec tak .. ja sie pisze :D

wiem ze mozesz pomyslec ze jestem noobem ktory zalozyl konto szybko zeby tylko dostac passy...

no ale tak nie jest :D dosc dlugo jestem na forum pod nickiem Yfaniaczek.. tylko to inny user bo zapomanialem hasla.. to juz inna historia

no wiec tak...

jest pare - i jeden duzy + :D

-nie mam 17 lat...

-z chęcią expienia to tak róznie moze bywac :/ ale to nie ze mi sie nie chce tylko NIE MOGE :P

+ jestem uczciwy...

i myśle ze ten + powinien przeważyć.. nie bede tu pisał: naprawde ,pliska podaj passy nie oszukam.. bo aż tak mi nie zależy :)

konto też mam sure wp na orion.. ale kolega zabrał eq (z nim grałem ;/)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

napisze

Gta San Andreas download (up by me):

Witam

Jako iż nieliczni mają GTA SA, a chcieli by mieć i nie płacić pieniędzy za orginał daję wam tutaj moją domenę z uploadem gta sa. Pod tą grafiką naciskacie download i przenosi was na megaupload gdzie czekacie 60 sec i następnie pobieracie już ją na swój komputer.

ZAKAZ KOPIOWANIA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY!!!

Gdy się skończy upload proszę pisać pw up-nę nowy.

http://gtasanandreasgame.cba.pl/

seeeey.jpg

Nie trawię...

Opublikowano

Nie opłaca się grać wspólnie, kupujesz w chuj SM, wbijacie razem 60lvl i nagle ktoś kradnie.

Myślę, że lepiej grać ten tydzień dłużej i mieć pewność, że nie będzie Ci pisało

Nazwa użytkownika lub hasło są nieprawidłowe.

Dwayne

dwaynemctawishsignew.png

Jebnij mi - Napisz komentarz w profilu to Ci dam + i 5***

Prezentuję wam najlepszego MH 8.0 ! Działa na PL i ... PRIVACH !

http://www.mpcforum.pl/topic/141251-Multi Hack[pr0 0pcje] 8.0 by DeathHacker/

Oto opcje hacka:

MobLock - Lecą do Ciebie potwory w wybranym kręgu ( Podobne do Easy Metin )

WallHack - Teraz możesz blokować handlarkę i żądać z kolegami po 10kk :lol: :roll:

Attack Speed - Bij szybko jak chcesz. NIE WYLOGOWUJE

Move Speed - Biegnij szybko jak nie jeden chciałby iść [ xD ]

Range Attack - Pelerynki męstwa

Teleport - Gdzie chcesz i jak chcesz...

I wiele więcej, wszystkiego dowiesz się po ściągnięciu

Opublikowano

W SMP sie chcesz bawic ? U niego tez expili 24/7 w 3 osoby ;] Expijcie tak prez rok to 99lv . Ja bym na twoim miejscu sam gral bo napewno jak wbijesz 40-50lv + to konto ukradna , To tyle , nq

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...