Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

battlenet

.V.aQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odnosnie battlenet'u mam takie pytano mam konto i mam 2 postacie na koncie na 1 dobre eq ale postac zjebana a 2 nowa ale dobra, ale mniejsza o to czy jest jakis sposob na zrobienie przezucenia eq z 1 postaci na 2?[oczywiscie na tym samym koncie] bez glupich tylko odpowiedzi zeby dac koledze i zeby Ci dal itp ....

Opublikowano

Ja kiedyś robiłem to w ten sposób:

Wchodziłem postacią do gry wyrzucałem itemki do przerzucenia i bardzo szybko wychodziłem, logowałem się na inna postać i wchodziłem na tą sama grę. Tylko jest spora możliwość że zanim wrócisz to serwer zniknie z powodu braku graczy. Albo możesz to zrobić tak wejdź na jakaś grę typu baalrun lub diarun wszyscy pójdą ba baal'a ty idź sobie do 1 aktu za miasto wyrzuć wszystko i wróć na ten serwer drugą postacią raczej nikt nie będzie latał i szukał ich.

Opublikowano

Jak wolisz. Baalrun trwa jakies 5 minut, zresztą sam wybierzesz najlepiej chyba że naprawdę nie masz jak przerzucić to mogę zainstalować d2 i Ci przerzucić.

Opublikowano

dzieki za rade ziomki, to jakies hiper super wazne nie jest wiec spokojnie zaryzykuje i wejde na serva wyzuce i wezme innym charem

jak strace to trudno ;]

Opublikowano
Ja kiedyś robiłem to w ten sposób:

Wchodziłem postacią do gry wyrzucałem itemki do przerzucenia i bardzo szybko wychodziłem, logowałem się na inna postać i wchodziłem na tą sama grę.

to jest dobre tylko trza czekac na grze 5 minut a potem możemy bez pośpiechu przeciepac itemy

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Heh no i co udało sie jak tak samo robiłem ;d na cbn

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Opublikowano

Musisz miec kogos zaufanego albo 2 keye (po ostatnich banach za d2loadera to jeszcze vmware ;P), wchodzicie Ty rzucasz itemy na glebe i wchodzisz na drugiego chara i bierzesz ;p

Jak chcesz to moge pomóc Ci przezucic. Nie martw sie :P moja postac jest wystarczajaco ubrana i Twoje itemy raczej mało mi były by potrzbne :P

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...