Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące listy serwerów.

VMWare

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zamierzam dokończyć projekt i stworzyć listę serwerów na znanym skrypcie z code*****.

Chciałbym się dowiedzieć czy właściciele swoich serwerów minecraft chcieliby dodać swój serwer do takiej listy?

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Takich list jest dużo, dodatkowo serwer nie będzie miał żadnego rozgłosu po wpisaniu go na nikomu nie znaną listę. Żeby przynosiła ona jakiekolwiek efekty najpierw ty musiałbyś zainwestować w reklamę takiej listy.

Opublikowano

Takich list w internecie jest naprawde wiele. Chyba ze chciałbys reklame na roznych forach, stronach. blogach.

Ale to niesety kosztuje

Sam chcialem cos takiego zrobic ale mi sie odechciało

Opublikowano

Patrząc na to że serwer może dostać 0.01% graczy dodatkowo to i tak dużo każda promocja serwera się liczy nawet jak jest to opis na gg czy skype.

Dodałbym swój nic mnie to nie kosztuje (mam nadzieję że darmowe bo jak płatne to potrzebujesz najpierw rozgłosu)  a dodatkowo ktoś może wejść z tej strony na mój serwer więc nic nie stracę a jest szansa zyskania

Tak więc mogę dodać nic mi to raczej nie zaszkodzi

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...