Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbuntowana ||| jaki film polecacie?

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś link do filmu "Zbuntowana" w miarę dobrej jakości i napisami/lektorem/dubbingiem PL??? Chodzi mi o działający link bez wysyłania sms które i tak nie odblokują filmu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Znacie jakiś dobry film podobny do niżej wymienionych?

Więzień labiryntu

Niewidzialny

Niezgodna

Avengers

Iron man

Thor mroczny świat

Lot feniksa

Jumper

Lockout

Chłopaki nie płaczą

Transformers

Gra endera

Strażnicy galaktyki

Pandorum

Nietykalni

Interstellar

Jestem numerem cztery

Na skraju jutra

Super 8

Dzień w którym zatrzymała się ziemia

Głównie zależy mi na tym żeby film był dobry i nie miał momentów w którym będę chciał go przewinąć z nudów.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Efilmy.net

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

Milion Sposobów jak Zginąć na Zachodzie polecam bardzo fajny film ;)

Nie mój klimat :/

Efilmy.net

http://www.efilmy.net/film,24703,Zbuntowana-Insurgent-2015-ENG.html

Na cda jest to samo, tyle że nie usunęli. I prosiłem o wersję z napisami/lektorem/dubbingiem PL.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Igrzyska Śmierci zdecydowanie :D 

Miasto Kości( póki co filmowo wyszła jedna część, ale ma być serial na podstawie sagi) 

Góra Czarownic 

Whiplash

Columbiana 

Mam nadzieję, że coś  się spodoba.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wilk z Wall Street, Hubert Zawodowiec, Akademia Wampirów, Norbit, Hancock, Seria Harry'ego Pottera­, Drakula, Gra Endera, E=mc2, Jestem numerem Cztery, Constantine :-)

Qui est le prochain?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

2 filmy które wymieniłeś już oglądałem, harry potter wg mnie nudny (czekam na falę hejtów).

Opublikowano

Jak nie chcesz się nudzić, to polecam nowego Max Max'a. Od strony fabularnej słabo ale wizualnie jest naprawdę rewelacja. W końcu, to film od MB :)

819531478353821175209.gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...