Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ethanis.pl

Ethanis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zebyscie zdechli smiecie.....

Rekalamujecie sie jak dziwki kase zarobić i nastepny nastepny co nam to tam szkodzi, cb TheLisek jak juz widze pod jakims postem to juz mi sie słabo robi..............

xyz

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę o wypowiadanie się tylko i wyłącznie na temat zapowiedzi serwera, posty nie na temat będą nagradzane.

Opublikowano

Serwer polecam­ znam iZumiego i wiem że serwer nie pójdzie w odstawkę będą częste eventy i będzie dobry kontakt z administracją :)

Bez urazy :) W dupie byłeś po gównie jechałeś...

Serwer nie pójdzie w odstawkę? Kwestia Miesiąca! Częste Eventy? świetny kontakt z Administracją?

Przecież to są tępaki które myślą że zabłysną w świecie Metin2. Daleka droga przed nimi. Stawia serwer s2 i to pod tą typiarską nazwą ^^ :P tylko po to aby opierdolić z siepy takich naiwnych dzieci jak ty.. Chyle się wam po same kule za niedorozwój . Kropa!

Jak już mówiłem , wszelkie ostrzeżenia za wulgi mam po dziurki w nosie..

Ty dajesz pkt i ostrzeżenie! Ja natomiast pieje Ci w twarz! Aby zniżyć się do twego poziomu , musiał bym położyć się na podłodze!   :) Peace!

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Serwer nie pójdzie w odstawkę? Kwestia Miesiąca! Częste Eventy? świetny kontakt z Administracją?

Przecież to są tępaki które myślą że zabłysną w świecie Metin2. Daleka droga przed nimi. Stawia serwer s2 i to pod tą typiarską nazwą ^^ :P tylko po to aby opierdolić z siepy takich naiwnych dzieci jak ty.. Chyle się wam po same kule za niedorozwój . Kropa!

Ty dajesz pkt i ostrzeżenie! Ja natomiast pieje Ci w twarz! Aby zniżyć się do twego poziomu , musiał bym położyć się na podłodze!   :) Peace!

Patrząc na twoją kulturę osobistą szkoda mi czasu na dyskusje z tobą która i tak do niczego nie doprowadzi.  

Od poniedziałku rusza reklama.  

Opublikowano

Wow ! :3

Dziecko?-tak,skończyłem 18lat ale moi rodzice dalej żyją czyli jestem dzieckiem.

W dupie byłem gówno widziałem?Byłem w brzuchu matki :)

+japier*ole...

+nie dziękuj za ten warny.

Ja życzę ekipie żeby w końcu im się udało coś z ok. 1k online na dłuższy czas :)Ty myślisz że serwer jest tylko pod siepe ?to masz racje każdy chyba tak robi nie ? za darmo nie ma nic. 

nie chce o Tobie mówić źle bo Cie nie znam ale za to że mnie wyzywasz bez powodu bo coś napisałem mówi o Twoim wychowani siema k*rwa elo bay

CZEKAM NA START CZY Z CZASEM DODACIE JAKIEŚ RAJDY ?

­

2i29cae.png

Opublikowano

Wow ! :3

Dziecko?-tak,skończyłem 18lat ale moi rodzice dalej żyją czyli jestem dzieckiem.

W dupie byłem gówno widziałem?Byłem w brzuchu matki :)

+japier*ole...

+nie dziękuj za ten warny.

Ja życzę ekipie żeby w końcu im się udało coś z ok. 1k online na dłuższy czas :)Ty myślisz że serwer jest tylko pod siepe ?to masz racje każdy chyba tak robi nie ? za darmo nie ma nic. 

nie chce o Tobie mówić źle bo Cie nie znam ale za to że mnie wyzywasz bez powodu bo coś napisałem mówi o Twoim wychowani siema k*rwa elo bay

­

Fascynuje mnie twa historia :) Co to wgl jest? Beka z typa. Tak mnie rozbawiłeś że aż pierdolnę Tobie Like.. Tak wiem! Teraz możesz walić sobie pamięciuwe

eSejusiek! Jaki k***a Spam?  Jak już mówiłem wyyebane mam na wasze Ostrzeżenia! Zniżam się do waszego poziomu, więc kładę się an podłodze! Peace Scierwo!

/eSejusiek - Zapoznaj się z regulaminem --> KLIK

^

i

i

Jak już mówiłem wyjebane mam na was!

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

O matko skąd macie te denne , głupie, obleśne sety broni  ? Z kamienia łupanego je wyciągnęliście ?  

Kolejny syf, nie zagram.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Jak dla mnie sklejka kilku plików senthii i czegoś jeszcze :)

Pliki senthii zostały przez nas kupione więc nie mów, że to jest sklejka. 

O matko skąd macie te denne , głupie, obleśne sety broni  ? Z kamienia łupanego je wyciągnęliście ?  

Kolejny syf, nie zagram.

Każdy ma swój quest i o tym się nie dyskutuje 

Opublikowano

Pliki senthii zostały przez nas kupione więc nie mów, że to jest sklejka. 

Każdy ma swój quest i o tym się nie dyskutuje 

Tobie już dziękujemy! Twój czas już miną:) Schowaj te ścierwo sobie w buty! I wyskocz tak mocno wysoko aż pierdolniesz w sufit!

Opublikowano

A co z władowanymi pieniądzami na karies.pl ? 
Czy postacie zostaną przywrócone na Ethanis ?
Bo jeśli nie to na pewno nie zawitam ... 

[HA]Irys
logo1vmw.png

Opublikowano

Z tego co wiem, to nic nie zostanie zwrócone.

Karies będzie sobie spokojnie stał, tylko że oni robią "s2"

Opublikowano

To jest karies s2.  A karies s1 stoi i będzie stał :) 

Z tego co wiem, to nic nie zostanie zwrócone.

Karies będzie sobie spokojnie stał, tylko że oni robią "s2"

;) 

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, ale zmieńcie ten ostatni set broni u wszystkich postaci oprócz 2 ręki dla woja . Te bronie są naprawdę do kitu i rzygać się już od nich chcę :D Czekam !

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Zmieńcie ostatni set broni bo jest brzydki załośny znudzony. Ogólnie nie pasuje do zbrojek.

Bedzie jakas duza reklama xD?

ostatni set zostaje taki ponieważ ma być to stara senthia 

Tak będzie sami zobaczycie :) 

Wszystko ładnie pięknie, ale zmieńcie ten ostatni set broni u wszystkich postaci oprócz 2 ręki dla woja . Te bronie są naprawdę do kitu i rzygać się już od nich chcę :D Czekam !

up

Opublikowano

Byscie sie zajeli Kariesem to by nadal bylo 1k+ online. Nie zagram oraz nie polecam.

Pozdro od Unox'a

I tak nadal nie znają ponad 100 bugów na swojej sklejce Senthii, a tak wogóle skoro to reaktywacja to czemu nie ma jednego setu bronii z Senthii? Tak btw kiedy usuniecie bug z py na Kariesie Lub zbugowane zbrojki ? Serwera nie polecam ta sama denna administracja mimo, że gracze dają im bugi na tacy to wolą zrobić s2 zamiast zająć się pierwszym serwerem..

Opublikowano

Karies.pl też twój, a to jest kopia.

@@

Są jakieś nowe questy, polowania, bosologia czy coś w tym stylu ? 0

Jak z systemem run ?

Liczył na 100k w maju z Moriesa ale chyba coś nie pykło i robi Ethanisa xD

I tak szybko gracze pójdą więc po co?

Nie polecam, stanowczo odradzam.

Surek i Izumi, jeśli możecie to nie piszcie ani na gg ani na pw z jakimiś wyrzutami bo c**j mnie to obchodzi. Wiem jacy jesteście, gracze w sumie też i wątpie żeby do was wyciągali rękę.

­

Opublikowano

I tak nadal nie znają ponad 100 bugów na swojej sklejce Senthii, a tak wogóle skoro to reaktywacja to czemu nie ma jednego setu bronii z Senthii? Tak btw kiedy usuniecie bug z py na Kariesie Lub zbugowane zbrojki ? Serwera nie polecam ta sama denna administracja mimo, że gracze dają im bugi na tacy to wolą zrobić s2 zamiast zająć się pierwszym serwerem..

Tych bugów już nie ma na ethanisie.  Dziękuje za wypowiedź 

Liczył na 100k w maju z Moriesa ale chyba coś nie pykło i robi Ethanisa xD

I tak szybko gracze pójdą więc po co?

Nie polecam, stanowczo odradzam.

Surek i Izumi, jeśli możecie to nie piszcie ani na gg ani na pw z jakimiś wyrzutami bo c**j mnie to obchodzi. Wiem jacy jesteście, gracze w sumie też i wątpie żeby do was wyciągali rękę.

­

Nie reklamuj tutaj serwerów surka które nie mają niz wspólnego z tym.  

Na gg raczej ja nigdy do Cb nie pisałem. 

Opublikowano

beznadziejny serwer na gotowcu

nie ma tu nic co mogłoby zatrzymać gracza na dłużej więc nie polecam bo szkoda marnować wakacji :)

hejt ON

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

ahahahaha kolejna kopia kariesa ktora zostanie olana dwa tygodnie po starcie:D nie polecam

Jak kolejna kopia kariesa, to jest karies s2... 

beznadziejny serwer na gotowcu

nie ma tu nic co mogłoby zatrzymać gracza na dłużej więc nie polecam bo szkoda marnować wakacji :)

hejt ON

A Ty skąd wiesz takie rzeczy jak jeszcze nie grałeś? ( pliki zostały kupione ) 

Opublikowano

Nie przypominam sobie, żebym kiedyś grał na wcześniejszym Kariesie. Trochę zniechęcają mnie wypowiedzi UP, ale pewnie oblukam ^_^ Może akurat warto. Dam szansę :P

Co do prezki :

Zmieniłbym / dodałbym więcej mountów oraz petów

Co z kostiumami? fryzurami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...