Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

badania

Bomboor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zapytac jakie drzewko sie wam najprzyjemniej robilo? moze jest takie w ktorym stockowe czolgi tez daja rade i nie trzeba sie tak mordowac z badaniem kolejnych  modulow?

Opublikowano

Najłatwiejsze drzewko jest chyba jednak do WT AUF E100, od VIII tieru do X, to dosłowania chwilka, stockowe działo X tieru daje radę. Początek jest gorszy między innymi taki VII Emil.

Opublikowano

Dla mnie najprzyjemniej zrobione drzewko to linia do STB-1. 

Trzeba przeboleć VII, ale osobiście dobrze mi się nią grało. 

signature.png

Opublikowano

Dla mnie najprzyjemniej zrobione drzewko to linia do STB-1. 

Trzeba przeboleć VII, ale osobiście dobrze mi się nią grało. 

STB-1 ma bardzo męczącą linie, tylko Xt jest dobry, reszta to słabe czołgi w porównaniu do innych.

Mi najprzyjemniej robiło się fv4202. Od 4t są same dobre czołgi.

Opublikowano

STB-1 ma bardzo męczącą linie, tylko Xt jest dobry, reszta to słabe czołgi w porównaniu do innych.

Mi najprzyjemniej robiło się fv4202. Od 4t są same dobre czołgi.

Heloł, dlatego piszę że osobiście mi się nią dobrze grało :> 

Wielu graczy narzeka na tą linię ze względu na wszystko, ale lepiej mi się nią grało niż np. linią do Is7. Więcej zabawy i różnorodnej gry było. 

signature.png

Opublikowano

4t jest czasem używany na 1vs1, co świadczy o tym, że jest dobry. 5t ma mobilność, camo i przyjemne działko, jako jedyny lt mm do 7t, 6t to kromka, nie trzeba przedstawiać. 7t comet, nie taki zły jak mówią, czasem coś dingnie, po za tym druga kromka. 8t centek, dobry czołg, wieża odbija, przyjemny snajper, 9t bardzo dobry, świetne działo, pancerz odbija. 10t kwestia gustu, mi się podoba.

Opublikowano

Najłatwiejsze drzewko jest chyba jednak do WT AUF E100, od VIII tieru do X, to dosłowania chwilka, stockowe działo X tieru daje radę. Początek jest gorszy między innymi taki VII Emil.

Linia do WT'ka może jest przyjemna, ale sam Xt jest gówniany, bo czołg przeciętny na randomy + nie jest brany na CW, turnieje etc. Emil jest tylko przyjemny na najlepszym działku, ale ma mimo wszystko zbyt mało pestek. 

Polecam osobiście linie do Ob.140 przez Ob.416 -> T-54.

Opublikowano

Ja bym polecił, z ciężkich to linie IS-7 (każdy czołg w tej lini jest dobry), z medów to Bat Chat... jedyny minus lini to AMX 13 75, gra bez złota na nim jest trudna, ale da sie. Co do TD poleciłbym JgPz E 100, ze względu na to że droga do niego jest bardzo przyjemna, przy JPantherze polecałbym używać działa 8.8 i w kolejności wybrać JPanthere II... Artylerii nie ma co omawiać, bo mało się nimi interesuje mam SU-14-1 (małe widełki, wolna, wielka, duzo do badania, krótko mowiąc byle do 203mm ;D). 

signature.png

Opublikowano

Od paru tygodni robię linię Bat Chata i jedyną wadą tej linii jest amx 13 75, gra się nim ciężko ale po 75 jest 90 który już potrafi coś zrobić, najprzyjemniej mi się grało na 13 90, a najgorzej mi się grało czołgiem Lorraine 40t, początkowo jest on trudny do ogarnięcia ponieważ jest on dosyć wielki jak na meda oraz papierowy, lecz jak ogarniesz nim grę to ten czołg potrafi zrobić sporo. Bat chata jeszcze nie mam, potrzebuję jeszcze 75 tysięcy xp ale mam nadzieję że uda mi się to wbić szybko. Osobiście polecam Bat Chata (chociaż go nie mam) ponieważ jest to CHYBA najlepszy czołg średni X tieru, sporo ludzi wykorzystuje go na twierdze oraz CW. 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...