Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World of Tanks najlepszy czołg

TakiSobie1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma najlepszego czołgu. Każdy czołg X tieru ma swoje mocne i słabe strony. 

Najlepiej trochę o tym poczytać na forum wota, tam można się najwięcej dowiedzieć jeśli chodzi o wybór drzewka do grindu. 

signature.png

Opublikowano

W sumie, nie ma takiego czegoś jak najlepsz czołg, wszystko zależy od tego jak dany gracz potrafi wykorzystać czołg w danej sytuacji. Chociaż nie mówię, że IS-7 vs T92 ma szanse ... chodzi mi bardziej, o to że każdy czołg jest dobry na swój sposób. :)))

Opublikowano

Najlepiej wejdź na serwer testowy jak będzie dostępny i wypróbuj każdą X, która Ciebie interesuje.

Mi na przykład beznadziejnie się grało IS-7 i IS-4, za to T110E5 mnie oczarował.  xD  Co kto lubi, warto sprawdzić na testowym, poogladać gameplaye oraz odwiedzić forum wota,by przeczytać opinie posiadaczy danego czołgu.

Opublikowano

Nie ma najlepszej X. To tylko zależy od ciebie czy jesteś doświadczonym graczem lub nie oraz jaki styl preferujesz. C:

; )

Opublikowano

Imo. pod wzgledem zalet/wad to najlepszy jest Fv215

Dobry pancerz, w miare mobilnosc, dobre działo, w dobrych rekach jest kurewsko mocny

Za to często sie jara i są miejsca gdzie sie go dziurawi mocno,

Opublikowano

Nie ma najlepszej X. To tylko zależy od ciebie czy jesteś doświadczonym graczem lub nie oraz jaki styl preferujesz. C:

Ob.140

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...