Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o tym Laptopie?

Lukora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wykonanie średnie

Niezła matryca

Grafika słaba jak na ta cene, procesor nie zostanie nawet w połowie wykorzystany przy tej grafice.

Powiedz do czego ten laptopa ma byc używany?

I jaki masz budzet maksyzmalny.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Zdecydowanie najwydajniejszy Lenovo y50-70 z i7 i GTX860m. Matryca FULL HD. Podświetlana klawiatura, głośniki JBL, dobre wykonanie, smukła, elegancka obudowa, łatwy dostęp do układu chłodzenia, dobre rozmieszczenie portów, dość długi czas działania (jak na takie podzespoły). Najlepszy stosunek ceny do wydajności.

Acer vn7-591g z i5 i GTX860m. Matryca HD. Podświetlana klawiatura, dobrze wykonania smukła obudowa , elegancki wygląd, dobra jakość dźwięku, miejsce na dysk SSD m2. Nie ma problemów z throttlingiem przegrzewaniem.

Taniej odświeżony Lenovo y50-70 z i5H i GTX960m. Matryca FULL HD IPS

Opublikowano

Z wyżej poleconych przez kolege zastanowił bym się na Acerem z powodu matrycy HD, niby gorsza od full hd, za to gry na wyższych detalach, niż gdybyś miał grać na full hd. :)

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Na Acerze wiecej bedzie FPS niz na Lenovo z taka sama konfiguracj i5H i GTX860 dlatego ze ma matryce HD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...