Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Eq Virtualmt2.pl

Misi3kK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Reff, Nic jeszcze nie kupilem, W grze gracze pisza ze sprzedawaja eq za skiny cs go, ale zeby eq sprzedasz za ZL? To nie ..

Opublikowano

­Być może jeszcze nic nie kupiłeś, bo każdy dobrze wie jak działa tamtejsza administracja. Być może sam nim jesteś i tylko czekasz aż ktoś zechce sprzedać ci eq, a potem wyłapie bana.

Opublikowano

Reff no napewno :) ja pierw kase daje, jak bym byl z administracji to chyba bym kase pierw nie dawal? I wiem jak administracja dziala i wiem jak cie zlapia to po tobie jest, wiec ten co sprzedaje musi uwarzac ja tak samo, bo jak ten co mi sprzedaje jest z administacji to wszystkie moje konta w grze dostana bana, a tego nie chce bo gram na virtualu juz 5lat ;) i EQ mam dosyc dobre :) Mialem Pare ofert ale gracze chca za duzo za eq, ja moge miedzy 100zl a 1500zl dac, ale musze miec dowod ze eq istnieje jakies ss lub video, dokladnych bonow nie potrzebuje, i tak moge to sprzedac, lub moge dac polowe kasy i koles da polowe eq, tak ze mozna to zrobic, jak zawsze dam pierwszy :) 

A ci co beda chcieli oszukac to moge na policje zadzwonic... lub powiem " spier^dzie^laj"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Brak aktywności od miesiąca.

Archiwum.

Jeśli nadal jesteś zainteresowany tematem, to napisz prywatną wiadomość.

Opublikowano

Reff,

Sprobuje co 24h napisac reff ale jak nie napisze to nie zamykac odrazu tematu, napisze na 2 dzien lub pozniej  :)­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...