Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Wbijjanie cap'a na Genesis

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybko w godzinę, ale wywnioskowałam z tego filmiku, że ludzi to tam mało gra. 

no niestety malo :P

Opublikowano

Kurcze też bym co nagrał :( No, ale bandicam i LC jarają mi kompa :D

Spróbuj z Action. :P Też mam słaby komputer, a te dwie rzeczy potrafi uciągnąć. 

no niestety malo :P

Kanał trzeci jest głównym kanałem na Genesisie? Bo może być jeszcze taka opcja, że ludność siedzi na jedynce. :P

Opublikowano

Kanał trzeci jest głównym kanałem na Genesisie? Bo może być jeszcze taka opcja, że ludność siedzi na jedynce. :P

Trzeci jest głównym, tam siedzi najwięcej.. no, tyle ile tu widać. :v

Opublikowano

Jest mało, bo Genesis nie jest serwerem typu easy, bo zdobycie wszystkiego trwa sporo czasu. Trzeba siedzieć w procku i dropić hajs i coiny, trzeba latać po bossach, trzeba nabić affinity i pkt frakcji.

A ludzie lecą na serwery, na których wszystko można zdobyć w 1 dzień.

Ale i tak umiecie tylko narzekać.

A film fajny, ale usunęłabym z niego np momenty, gdzie kupujesz itemy czy uczysz się skilli. I levelowałeś też dziwnie, ja polecam tak:

1-50 juno

50-130 kryształowa

130-150 canyon

150-185 procyon/merak

Tyle ode mnie :3

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Slyszalem jeszcze wersje expienia 110-185 w procku :P

Też można :P Ale o wiele łatwiej jest wpaść tam ze 150lvlem i lepszym wepem bo szybciej padają, a w canyonie wbicie levela to też chwila moment:P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Też można :P Ale o wiele łatwiej jest wpaść tam ze 150lvlem i lepszym wepem bo szybciej padają, a w canyonie wbicie levela to też chwila moment:P

Racja :P. 

Opublikowano

Ludzi gra mniej wiecej 300 a w weekend nawet do 400 dochodzi. Trzeba przyznac ze klerykow I archerow malo jest. Nie wiem czemu ale nie prubowalem.A na serwer zapraszam bo nudzic sie nie bedziesz :)

Opublikowano

Ludzi gra mniej wiecej 300 a w weekend nawet do 400 dochodzi. Trzeba przyznac ze klerykow I archerow malo jest. Nie wiem czemu ale nie prubowalem.A na serwer zapraszam bo nudzic sie nie bedziesz :)

A wiedźma jak tam stoi? Bo na starym Genesisie była kosą w pvp. 

Opublikowano

Kleryków mało, bo nikomu nie chce się opierać gry na healowaniu innych.

Archerów jest mało, bo są takie postacie jak archwiz i rogue, które i tak są op pomimo "zbalansowanego" pvp tutaj (btw balans tutaj to pic na wode).

@Miyoshi wiedźmy są tutaj nie używane, bo są nie potrzebne. Każdy robi archwiza, bo jest bardziej "mobilny". Radzi sobie w pvp znakomicie (fire ball ma pierdzielnięcie), dobrze bije się nią bossy a i można szybko podropić nią coiny. Witchem nie ogarniesz tego wszystkiego tak łatwo jak archwizem.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No wiedzma jedna z najlepszych postaci chociaz moim zdaniem assa lepszy :)

Chyba nie mówisz o Genesis? Pokaż mi chociaż jedną wiedźmę na grodach xD Bo ja widzę samych wizardów.

@ no dobra, jest kilka, ale znaczna przewaga to archwizardy :P

k1hvCVp.gif

Opublikowano

No ja tak nie gram magicznymi wiec nie widze roznicy no ale jak tak mowisz :P

Też nie gram, ale obserwuję :D

Jedynie po 2-3 witche w większych gildiach spotkasz, tak o na gród dla sleepa. Tak to wizard ma większy power do pvp przez tego fireballa, witch chyba tak mocno nie bije.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ok, zrobię uniwersalnie zamachowca. xD

Dobra to jeszcze tak. Skąd eq, jak zarabiać teraz i ogólnie jakieś takie podstawowe info. :v A jeszcze expienie - do 150 w canyon, ale tam są mobki 139 lvl. :v

Opublikowano

Ok, zrobię uniwersalnie zamachowca. xD

Dobra to jeszcze tak. Skąd eq, jak zarabiać teraz i ogólnie jakieś takie podstawowe info. :v

Do levelowania eq masz u npc (obok animal trainera), na 185 dropi w merak (tp u Sandry).

Zarabiać na początku można dropiąc itemy w merak i sprzedawać u npc, dropic coiny w procku i je sprzedawać (1,5kk za sztuke, gdzie dropi z każdego mobka praktycznie) + na lsb leci po 1kk.

Polecam najpierw zrobić postać do dropa (wizarda/ns'a), zarobic jak najszybciej 2kkk i zapisać się do affinity, wtedy bedziesz mogła dropic i zbierać affi jednocześnie, a w międzyczasie ogarniać maina. Poza tym rynek kręci się wokół jeweli więc hajs nie jest na początku potrzebny, bo resztę można łatwo zdobyć za tokeny. To tak na wstępie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Do levelowania eq masz u npc (obok animal trainera), na 185 dropi w merak (tp u Sandry).

Zarabiać na początku można dropiąc itemy w merak i sprzedawać u npc, dropic coiny w procku i je sprzedawać (1,5kk za sztuke, gdzie dropi z każdego mobka praktycznie) + na lsb leci po 1kk.

Polecam najpierw zrobić postać do dropa (wizarda/ns'a), zarobic jak najszybciej 2kkk i zapisać się do affinity, wtedy bedziesz mogła dropic i zbierać affi jednocześnie, a w międzyczasie ogarniać maina. Poza tym rynek kręci się wokół jeweli więc hajs nie jest na początku potrzebny, bo resztę można łatwo zdobyć za tokeny. To tak na wstępie.

Jeszcze dodam ze warto dawac vote bo spora ilosc cashu sie dostaje. Jak wpadniesz do gry to pisz :3

Opublikowano

A gdzie expić do 150? Bo w Merak tam w Canyon to mobki 139 są. xD

Opublikowano

A gdzie expić do 150? Bo w Merak tam w Canyon to mobki 139 są. xD

1-50 juno, 50-140+ krysztalowa z tego co pamietam, pozniej juz mozna leciec do procka.

Jestem w trakcie pisania duzego poradnika do Genesisa, jutro juz powinien byc wiec tam wszystko bedzie ;3

Postaram sie tez zrobic wlasny wideo-poradnik z levelingiem, jak tylko ogarne programy xD

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...