Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Parę pytań dla obeznanych

OsiekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcę kupić sfe, mam parę pytań

1.mając sfe w nocy na wolnych kubikach ile da radę wyciągnąć urki na godzinę ? (sab i x2 na złotku)

2.jest jakiś Bug na seprom żeby w miarę szybko podkrecic lasery ? I czy jest za to van

3.przypuscmy że mam podwajacz, profil na boxy,6 radarowych i wydobywczych w pecie, ile bym zebrał urki oraz energii w około godzinę zbierania ?

4.czy jest jakiś programik na skrzyneczki bez bana typu klikacz ?

Z góry dzięki za odpowiedzi, za najlepsze dam limit like

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

1. Zależy czy masz zrobioną konfę pod cubikona (lasery i osłony). Jeśli tak, to myślę, że 30k wyciągniesz. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

no to niezły wynik, pomoże ktoś w punkcie 2 3 i 4 ? :D

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

chcę kupić sfe, mam parę pytań

1.mając sfe w nocy na wolnych kubikach ile da radę wyciągnąć urki na godzinę ? (sab i x2 na złotku)

2.jest jakiś Bug na seprom żeby w miarę szybko podkrecic lasery ? I czy jest za to van

3.przypuscmy że mam podwajacz, profil na boxy,6 radarowych i wydobywczych w pecie, ile bym zebrał urki oraz energii w około godzinę zbierania ?

4.czy jest jakiś programik na skrzyneczki bez bana typu klikacz ?

Z góry dzięki za odpowiedzi, za najlepsze dam limit like

2. Z tego co wiem aktualnie buga jeszcze nie znaleziono, trzeba cierpliwie czekać lub samemu wynaleźć buga.

3. 10k-20k [nawet wiecej] i z +50 energii.

4. Są klikacze, jednak nie ma takiego, za którego nie ma bana.

Jednak popytaj jeszcze innych :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...