Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8 tier

Bomboor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co myslicie o takich czolgach do zarabiania jak is 6 i t-54 mod 1? ktory lepiej kupic? bo chyba t-54 ma bardzo podobny pancerz jak 6 + wieksza penetracje dziala a do tego jest mobilniejszy...

Opublikowano

IS-6 ma lepsze działo, T-54 lepszą mobilność. Pancerz mocno podobny, Kyra uważa, że T-54 lepszy, ale boki ma dużo słabsze, więc ja bym stawiał na przewagę pod tym wzgledem is-6. Do tego isek ma mm do 9t, a 175 peny na Xt to słaby wynik. 

Opublikowano

Hej.
W IS-6 lekko ponad 1 tyś srebra, a naprawa coś oko 10 tyś. Ale powiem ci tak, IS-6 ma (według mnie) mobilność prawie jak med :P, wybrałabym IS-6, jeżeli chcesz mieć Fun grę oraz zarabiać nieźle :). Każdy napiszę, że rating ma do IX tierów, a często bardzo rzuca go na Topkę :).

Opublikowano

Mam osobiście dwa te czołgi. IS'em-6 nie gram ze względu na to, że mam ochotę go sprzedać, bo to nie jest ten sam czołg co kiedyś. T54 ma strasznie podobny pancerz co do IS'a-6 i bardzo dużo dinga. Ogromną zaletą T54 jest mobilność oraz działko - tylko słabo skupia. Losowanie może i ma do Xt, ale rzuca go raz na 5 bitew.

Opublikowano

a su 122 44? jak go rzuca? da sie nim zarobic? bo widze ze teraz jest 30% taniej 

Ma normalny MM, więc sporadycznie wyrzuca go do 9 tieru. Często ląduje za to na 8-kach i 7-kach. 

Można nim zarobić, ale tylko z kontem premium. Pociski są bardzo drogie (po 1k sztuka) a działo, po ostatnim nerfie celności, wali takie kalafiory że głowa mała. Ma zarówno bardzo dobry pancerz (pod lekkim kątem odbijałem pociski IS-ów  i T29) jaki i mobilność.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

a dlaczego wszyscy do zarabiania polecaja is 6? nie lepszym wyborem bedzie chinski czolg 112?

Gorsze działo, gorszy pancerz, do tego nie jest ruski = nie jest op xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...