Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam wysokiej rangi do udzielania porad !

kura14005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,szukam osoby która posiada dość wysoką range w CS:GO najlepiej Global Elite/Supreme która udzieli mi kilku porad wytłumaczy kilka rzeczy oraz da jakieś wskazówki jak nauczyć się  porządnie grać.Dlaczego szukam takiej osoby ? Dlatego,że gram w tą gre prawie rok a dopiero około 6 mies temu wziełem się porządnie za nią i gram na poziomie MG2 niestety,kiedy oglądam mecze na GOTV czy gram na różnych serwerach DM 1v1 widze ludzi którzy wychodzą i walą głowy równo biegną zatrzymują się i w ułamek sekundy strzelają hs'a.Oraz żeby doradziła celownik (zmieniam co kilka godzin) jak trenować ? Gdzie ? Ile czasu ?

Co do zapłaty za te porady to nie mam co dać,proszę też żeby nie pisaliście "Poradnik izaka" "Aim botz" "CSGO Training" itp znam te wszystkie mapy,chodzi mi o teorie :)

Z góry dzięki takiej osobie która mogła by mi poświęcić te 30 minut czy godzine.

Jeżeli znajdzie się taka osoba proszę zaproszenie na steam

http://steamcommunity.com/id/MATEJ4

Opublikowano

Nawet ci to nie pomoze jak ktos ci idzieli rad :D w csa nie bedziesz prosem po roku trzeba duzo grac i tyle.. 3h dziennie MPCforum mathu.Pograsz jeszcze 2-3 lata i tez bedziesz walil takie banie to samo przyjdzie :).Pobierz mapke do celownikow i sobie sam zrob kazdy robi celownik dla siebie np jak bym ci pokazal moj celownik a pashy to bys wybral pashy bo pasha gra w virtusach itp -,- taka jest logika :D.

Opublikowano

Nawet ci to nie pomoze jak ktos ci idzieli rad :D w csa nie bedziesz prosem po roku trzeba duzo grac i tyle.. 3h dziennie MPCforum mathu.Pograsz jeszcze 2-3 lata i tez bedziesz walil takie banie to samo przyjdzie :).Pobierz mapke do celownikow i sobie sam zrob kazdy robi celownik dla siebie np jak bym ci pokazal moj celownik a pashy to bys wybral pashy bo pasha gra w virtusach itp -,- taka jest logika :D.

Nie chce być od razu prosem ;) Jednak chciał bym się nauczyć strzelać tych głów.

Opublikowano

Nie chce być od razu prosem ;) Jednak chciał bym się nauczyć strzelać tych głów.

Wszystko co potrzebne jest na YT, jak nagle ktoś Ci będzie chciał z tym pomóc to nic nie pomoże

Opublikowano

Wszystko co potrzebne jest na YT, jak nagle ktoś Ci będzie chciał z tym pomóc to nic nie pomoże

Czyli co jest na Yt wszystko wytłumaczone,jeżeli tak to powiedz mi jak się nazywają te poradniki.Bo 1 Poradnik izaka obejrzałem i stosuję,2 o strzelaniu rozumiem.Chyba,że są inne poradniki nie koniecznie izaka.Oraz trenuje na AIM Botzie.

Opublikowano

Kanał użytkownika Mefju23 jest bogaty w wszelakie poradniki do csgo, ponad to pokazuje różne chyrte sztuczki, które często się przydają na meczach rankingowych, my friend. :D

,,Miecz przez­nacze­nia ma dwa os­trza. Jed­nym jes­teś ty."

~~Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Osobiście wbiłem LE grając prawie 6 miesięcy. Co do porad to raczej nikt ci takich nie udzieli, gdyż jest to najzwyczajniej usługa płatna (są takie strony). Ja uczyłem się z poradnik na YT co prawda trochę zaczerpnąłem z filmików izaka np. mapa do aima, flashe, smoke'i, ale o większe kompendium starałem się u zagranicznych streamerów/youtuberów. Jak widać było to skuteczne, gdyż szybko wbiłem rangę. Jeżeli chodzi o hs tylko DM z tą funkcją. Sam się zastanawiałem jak walić takie banie gram od połowy miesiąca na takich serwerach i widzę już dużą poprawę, mimo że jeszcze nie ma upragnionego efektu i pewnie długo nie będzie:P

Opublikowano

Czyli co jest na Yt wszystko wytłumaczone,jeżeli tak to powiedz mi jak się nazywają te poradniki.Bo 1 Poradnik izaka obejrzałem i stosuję,2 o strzelaniu rozumiem.Chyba,że są inne poradniki nie koniecznie izaka.Oraz trenuje na AIM Botzie.

Podstawa to flesze, kiedy umiesz je stosować każdy frag jest Twój.

Co do strzelania to własnoręczna nauka, najlepiej dm pestki/serie i uczyć się i uczyć.

Sam gram w to od lipca 2014 i moja max ranga to elite ak, ale wiesz team także się liczy.

Chcesz być pro?

Każdy Ci odpowie naucz się strzelać, musisz trenować, myślisz, że taki pasha gra od 6 miesięcy?

Nie, on grał z 5 lat jeszcze w 1.6, i teraz od premiery w cs:go.

A neo z VP?

Gra od premiery w cs 1.6 i teraz w cs:go(Razem ponad 15 lat)

Trenuj, trenuj, trenuj.

Wszelakie tuty do strzelania pewnie oglądałeś, nikt innych Ci nie wymyśli.

A skill przyjdzie Ci tylko z ubiegiem czasu, dziennie na aim botzie 30min i mapie z tarczami 30min, serwery only hs, a potem mm'y i się szkolisz

A może pamiętasz jak zaczynałeś grę w cs:go jak grałeś, pewnie jak gówno, a widzisz z ubiegiem czasu grasz jak ak2.

Jedynie co Ci potrzebne do sukcesu to team, flesze, wychylanie schodkowe, słuchawki, celownik na poziomie głowy, opanowany recoil.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Podstawa to flesze, kiedy umiesz je stosować każdy frag jest Twój.

Co do strzelania to własnoręczna nauka, najlepiej dm pestki/serie i uczyć się i uczyć.

Sam gram w to od lipca 2014 i moja max ranga to elite ak, ale wiesz team także się liczy.

Chcesz być pro?

Każdy Ci odpowie naucz się strzelać, musisz trenować, myślisz, że taki pasha gra od 6 miesięcy?

Nie, on grał z 5 lat jeszcze w 1.6, i teraz od premiery w cs:go.

A neo z VP?

Gra od premiery w cs 1.6 i teraz w cs:go(Razem ponad 15 lat)

Trenuj, trenuj, trenuj.

Wszelakie tuty do strzelania pewnie oglądałeś, nikt innych Ci nie wymyśli.

A skill przyjdzie Ci tylko z ubiegiem czasu, dziennie na aim botzie 30min i mapie z tarczami 30min, serwery only hs, a potem mm'y i się szkolisz

A może pamiętasz jak zaczynałeś grę w cs:go jak grałeś, pewnie jak gówno, a widzisz z ubiegiem czasu grasz jak ak2.

Jedynie co Ci potrzebne do sukcesu to team, flesze, wychylanie schodkowe, słuchawki, celownik na poziomie głowy, opanowany recoil.

jedynie co mu brakujego to dobrze zconfigurowanego haxa, i global sam po woli przyjdzie byle sie kryć

Opublikowano

jedynie co mu brakujego to dobrze zconfigurowanego haxa, i global sam po woli przyjdzie byle sie kryć

Przykład n00ba. Haxy? nic Ci one nie dają. To, że się pochwalisz, że masz Global Elite? będziesz grał u kolegi i co SILVER I?

On cie wyśmieje. KAŻDY grający w go chociaż miesiąc jest lepszy od tego n00ba co m HAXy.

Droga do lepszego grania to; TEAM, granaty, aim(NIE AIMBOT), celownik(WŁASNY), znajomość mapy oraz myślenie co się robi(sejvujesz, odbojasz, wychylasz itp.)

Jak jesteś w Master Guardian to możesz kupić(jak nie masz) myszkę lepszą. SS, ZOWEI, RAZER. ŻADNE A4TECH ORAZ GENESIS EW. LOGITECH.

PODSUMOWUJĄC:

*Team

*Granaty

*Aim

*Celownik

*Znajomość mapy

*Myślenie

*Myszka

*Podkładka

*Słuchawki

*Granie na mapach aim, arenach 1v1, boty "NAJWYŻSZY POZIOM TRUDNOŚĆi" oraz ćwiczenie z teamem.

Opublikowano

Przykład n00ba. Haxy? nic Ci one nie dają. To, że się pochwalisz, że masz Global Elite? będziesz grał u kolegi i co SILVER I?

On cie wyśmieje. KAŻDY grający w go chociaż miesiąc jest lepszy od tego n00ba co m HAXy.

Droga do lepszego grania to; TEAM, granaty, aim(NIE AIMBOT), celownik(WŁASNY), znajomość mapy oraz myślenie co się robi(sejvujesz, odbojasz, wychylasz itp.)

Jak jesteś w Master Guardian to możesz kupić(jak nie masz) myszkę lepszą. SS, ZOWEI, RAZER. ŻADNE A4TECH ORAZ GENESIS EW. LOGITECH.

PODSUMOWUJĄC:

*Team

*Granaty

*Aim

*Celownik

*Znajomość mapy

*Myślenie

*Myszka

*Podkładka

*Słuchawki

*Granie na mapach aim, arenach 1v1, boty "NAJWYŻSZY POZIOM TRUDNOŚĆi" oraz ćwiczenie z teamem.

Wez siedz tam dalej w tym silverze bo sie c***a zanasz :D.Moj ziomek wbil MGE na myszce 6 letniej za ktora dal 30 zloty .Ja szeryfa wbilem na 30 fpsach (laptop)  na bloody 7 "A4tech" sluchawkach od telefonu city tone :)  bez podkladki wiec nie pierdol juz ze musi wydac kase na sprzet :).Zebys lepiej gral znajdz sobie staly team zebys mial zgranie gralem stalym skladem wygralismy 10 meczy i tylko 3 przegralismy ;),Smoki szczegolnie na mirage.Podstawa to dm zagraj jednego bez dm potem pograj 3h na dm roznica bedzie bardzo wielka.Ogladac kogos nie nauczysz sie strzelac moze tylko rzucać granaty znajdz mapke co izak mial strzelal w taka czerwona plame nawet fajna dasie potrenowac.Nie sluchaj sie ludzi co mowia ze musisz sobie kupic sluchawki podkladke myszke klawe za 300 zloty znam duzo takich co maja sprzet za 1k a na mixach zamykaja 1/15 :D.Jedynie co ci jeszcze potrzebne to 60+ fpsy ;d ja na 30 mam juz klopoty troche.

Opublikowano

PODSUMOWUJĄC:

*Team

*Granaty

*Aim

*Celownik

*Znajomość mapy

*Myślenie

*Myszka

*Podkładka

*Słuchawki

Mam przecież myszkę,słuchawki podkładkę,team itp.Dzięki wszystkim za rady ! W sumie kolega wyżej napisał,że na początku grałem w CS'a jak gówno i z biegiem czasu co raz lepiej.Temat do zamknięcia chyba,że ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe rady niech pisze.Gdyby temat był close a chcecie coś przekazać zaproście na steam'ie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...