Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AsheriaS2.pl [Dedyk] [Medium]

Corvn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NAPRAWCIE JINNO M2

4uc581.jpg

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

drwal m2 shinsoo zbugowane, serwer ziobiony typowo pod ludzi żeby hajs wydali na start i tyle.. nie polecam, bugów cała masa, 

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

NAPRAWCIE TO JINNO BO MYSLE ZE NIE TYLKO JA ZBUGOWALEM SOBIE POSTAC . SHINSO MOZE SOBIE SPOKOJNIE GRAC I TOPKA UCIEKA ;/

4uc581.jpg

Opublikowano

Serwer off po 40 min mam nadzieje ze kwestia dopracowan na 15 min a nie 15 godzin bo nie mam gdzie nocki zarwac:D

Opublikowano

A M2 DALEJ NIE NAPRAWIONE I POSTAC ZBUGOWANA , EHH ;/

4uc581.jpg

Opublikowano

A M2 DALEJ NIE NAPRAWIONE I POSTAC ZBUGOWANA , EHH ;/

mi wszystko działa, poprawimy.

56928084622805469272.png

Opublikowano

mi wszystko działa, poprawimy.

Mozna wiedziec kiedy , bo chcialbym pograc ??

4uc581.jpg

Opublikowano

Dzisiaj

a dokladniej ? wiekszosc osob nie moze grac ...

4uc581.jpg

Opublikowano

Zamiast zrobić teraz przerwę na 15-30 min i poprawić te błędy, które utrudniają grę (bardzo) to wolicie czekać do godziny 23+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...