Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawodowcy

piotrorsicz4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy zawodowcy rzucą np. flasha to od razu szybko zmieniają na broń lub noż lub inny granat, i nie czekają tego delaya który musimy czekać po rzuceniu granata. Czy jest na to jakaś komenda lub coś?

LoL

Opublikowano

Po rzuceniu szybko klikają Q ( Q służy do szybkiej zmiany na ostatnio wyciągniętą broń ). O to chodzi?

Opublikowano

Chodzi na pewno ci o cs:go? Wiem że w 1.6 było dużo pytań o to, a na demkach nie widać animacji.

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Chodzi na pewno ci o cs:go? Wiem że w 1.6 było dużo pytań o to, a na demkach nie widać animacji.

dlaczego ty nie stosunkujesz sie do pytan ale zadajesz swoje jeszcze glupsze?

bind "MOUSE4" "use weapon_knife; use weapon_flashbang"

zamiast weapon_flashbang podstaw co chcesz i po rzucie nacisnij masz instanade

hiFG4ZA.png

Opublikowano

krulu drogi czy jak usune use weapon_flashbang"  to po nacisnieciu zmieni mi sie na knife?

otóż to, albo możesz po prostu zbindować "slot3" - wtedy jednak działa to mechanicznie tak jakbyś nacisnął 3, a use weapon_knife to zmiana broni wywoływana bezpośrednio komendą do silnika gry

hiFG4ZA.png

Opublikowano

A co zrobić żeby po naciśnięciu zmieniło się ak/m4a1/awp?

@Edit Gdy naciskam mouse4 po rzuceniu flesha to broń nie zmienia sie od razu na nóż tylko muszę czekać i zmienia się na glocka, m4 itp. a dopiero potem na noż więc wychodzi gorzej niż na początku :c

LoL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...