Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam, szuka ktos GM'a na serwer? Zobacz i pisz ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jeżeli ktoś szuka GM'a na serwer i będzie zainteresowany moja ofertą to proszę pisać PW tutaj. Mam na imię Mateusz, mam 22lata i studiuję informatykę. W metina gram 5lat, jestem bardzo doświadczony i obeznany w świecie metin2. Byłem juz kiedyś GM na innym serwerze którego już niestety nie ma. Na serwerze bym mógł siedzieć dość długo i często, umilać grę innym graczom różnymi eventami typu OX, Krzyżówka itp ( mam swoje eventy które prowadziłem na poprzednim serwerze) dzięki którym mam nadzieję przybywałoby graczy. Posiadam TeamSpeak 3 i mogłbym doradzac również na TS'ie jako GM w różnych problemach itp. Jeżeli macie jeszcze pytania jakies czy cos to proszę pisac na PW, mogę byc rowniez GM i Moderatorem Forum jezeliby ktos potrzebowal. Mogę rowniez wejsc na TS w sprawie naboru GM, zainteresowani niech pisza mi PW.

Opublikowano

Doświadczenie i podejście może i masz ale wadomo zawsze liczy się pierwsze wrażenie a ja szukając kogoś do pomocy w tym przypadku "GM" nie zaczynałbym nawet czytać twojej propozycji. Wszystko nieshlujne i nic się nie trzyma kupy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...