Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki dysk SSD kupić?

Nihaos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co polecacie z dyskow ssd do 600pln a drugie moje pytanie moze z grubsza glupie mam karte graficzna Gigabyte Geforce GTX 670 i monitor bardzo starej daty SyncMaster SM2023NW co polecacie za inny monitor nie za drogi do tej karty

Opublikowano

Za ok. 630 zł masz już dysk Samsung 850 PRO 256GB .

Zastosowano w nim autorskie rozwiązanie Koreańczyków, jakim są kości 3D V-NAND.

Samsung zdecydował się na pionową strukturę pamięci, co przyniosło ze sobą mniejszy pobór prądu oraz większą wydajność i niezawodność.

Dysk posiada aż 10 letnią gwarancję połączoną z mega wydajnością, daje wypasiony dysk.

Monitor mogę ci polecić BenQ GL2250 za niecałe 400 zł.

FHD i dobra jakość obrazu.

J9rrz3v.png

Opublikowano

Jak chcesz coś z używek to podaj budżet, coś ci znajdziemy.

Ten HP wydaje się być dość słaby, niema nic o jego modelu.

J9rrz3v.png

Opublikowano

Za ok. 630 zł masz już dysk Samsung 850 PRO 256GB .

Ta, do użytku domowego idealny jest dysk dla profesjonalistów. Było do 600zł a nie za ok 600zł.

Świetną ofertą jest M550: http://www.x-kom.pl/p/179654-dysk-ssd-crucial-256gb-2%2C5-sata-ssd-m550.html

Monitor mogę ci polecić BenQ GL2250 za niecałe 400 zł.

FHD i dobra jakość obrazu.

Nie wyolbrzymiaj z tą jakością obrazu ;)

Warto zainwestować w coś lepszego na porządnej matrycy: http://www.morele.net/monitor-lg-23mp65-23mp65hq-p-30-dni-bezplatnej-gwarancji-na-badpixele-631199/

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

@Amperoo_PL w sumie racja, ale jak ma 600 zł to warto dopłacić do takiego SSD, to przecież zakup na pare ładnych lat.

Co do monitora, napisał żeby niebył za drogi to dałem BenQ'a .

J9rrz3v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...