Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Charlie Challenge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Choking game - zabawa w podduszanie, popularna wśród gimnazjalistów.

edit: dodam jeszcze fire challenge. 

Nie jedna próba, zapewne skończyła się w szpitalu. ;_;

Selekcja naturalna, najgłupsze osobniki muszą zginąć.

Opublikowano

wymyśliłem nowy challenge

sypanie sobie soli do dupy

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

Opublikowano

Hej.
Moje zdanie, to jest głupota jak jej mało. Podobnie jak z tym wylewaniem wody na siebie kiedyś, gdzie w Afryce nie mają co pić, a tutaj dla "jaj" sobie wylewają wodę na głowę, nie mając żadnego pojęcia, o co chodziło w tej zabawie, bo chodziło o wylanie lodowatej wody i poczuć się jak sparaliżowanym ...

Głupota ludzka nie zna granic, podobnie jak z tym Charlie challenge, wolę żyć w spokoju i mi to nie potrzebne do życia. :)))

Opublikowano

Hej.

Moje zdanie, to jest głupota jak jej mało. Podobnie jak z tym wylewaniem wody na siebie kiedyś, gdzie w Afryce nie mają co pić, a tutaj dla "jaj" sobie wylewają wodę na głowę, nie mając żadnego pojęcia, o co chodziło w tej zabawie, bo chodziło o wylanie lodowatej wody i poczuć się jak sparaliżowanym ...

Głupota ludzka nie zna granic, podobnie jak z tym Charlie challenge, wolę żyć w spokoju i mi to nie potrzebne do życia. :)))

K***a, jak ja wielbiam taki tok myslenia. Czyli wedlug ciebie jeśli nie wylałbym sobie wody na głowe to dostałby ją jakiś murzyn z afryki? 

Opublikowano

Jeśli chodzi o Charlie, to jest to 50/50, jak zadać pytanie i rzucić monetą. A ołówek się rusza od podmuchu wiatru...

Co do wylewania wody na siebie, to problem polega na tym, że człowiek zachowuje się jak stado baranów. 

Jeśli 10 osób zrobi coś głupiego i powie, że to jest fajne, to ty będziesz 11...

Jeśli będziesz tym jedynym i powiesz, że chyba was posrało, to będziesz czuł dyskomfort.

To się bodaj nazywa dysonansem poznawczym.

Opublikowano

K***a, jak ja wielbiam taki tok myslenia. Czyli wedlug ciebie jeśli nie wylałbym sobie wody na głowe to dostałby ją jakiś murzyn z afryki? 

To jest fejk. Typek wstawia sobie zdjęcia lasek z neta i atencji szuka. :))

Opublikowano

Chodzi, o samo logikę. Wystarczy pomysleć.

To jest fejk. Typek wstawia sobie zdjęcia lasek z neta i atencji szuka. :))

Avatary z laskami nie są moje, pokazują mój styl ;).

Top@ Oglądałam wiele razy takie filmiki, potem edytuję i pokaże, że to "Fake" :)

Opublikowano

Choking game - zabawa w podduszanie, popularna wśród gimnazjalistów.

edit: dodam jeszcze fire challenge. 

Nie jedna próba, zapewne skończyła się w szpitalu. ;_;

Niedługo będzie challenge o wkładaniu metalowej rury w anus :v

6jnc40.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...