Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ekko dostepny

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekko zostal dodany w dzisiejszym patchu, a kilka minut temu zostal wlaczony juz w grze!

Spodziewajmy sie banow i duzych wave'ow Ekko.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zajebioza, zaraz zaroram platyne a brakuje mi 20 IP do niego.

...................\/...................

Opublikowano

W sklepie można było go kupić jednak w postaciach już nie. Po zakupie wyskoczyła mi jakaś notka którą odruchowo wyłączyłem. Wie ktoś co tam było napisane? ;p

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

bardzo fajna postać ;) kupiłam i pierwszy mecz za sobą staty 15/3 ^^

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Grałem na niego mida cassio, zjadłem go równo, druga gra na topie grał, 2 levele więcej znowu ja cassio znowu nic nie mógł na mnie, ludzie dopiero się go uczyć będą bo na razie nie ogarniają co nim mogą a co nie, także instaban go byle by ktoś nam go nie picknął :x

Opublikowano

Obejrzałem prezentacje postaci. I ta postać jest na prawdę OP. Dash, doskok, cofanie się do swojego klona coś jak ult zeda można robić podobne combosy, i ten damage... Czekam na nerfy...

Postać przekozacka, ale będzie dużo dzieciarni grało, więc będzie można się pośmiać, jak wyzywają każdego, bo coś im nie wyszło. Sam chętnie kupię, ale z czasem. 

z czasem, hehehehehehe dobre :ninja:

Opublikowano

Postać przekozacka, ale będzie dużo dzieciarni grało, więc będzie można się pośmiać, jak wyzywają każdego, bo coś im nie wyszło. Sam chętnie kupię, ale z czasem. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ekko zdecydowanie za mocny na obecną chwilę. Zbyt chory dmg, zbyt duży shield na początkowych lvlach. Zdecydowanie dostanie nerfa w następnym patchu. :) 

Opublikowano

Na PBE już poleciał nerf 

• Parallel Convergence (W) maksymalne obrażenia dla minionów zmniejszono do 150 z 400 (aktualizacja opisu)

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Powiem wam że jeżeli tak to wygląda w praktyce to macie pograne. Shield 3x większy niż z pasywy yasuo przed nerfem.

Opublikowano

Powinien jak najszybciej dostać nerfa na W, tarcza która za długo trwa + stun 2.25 sek...

Najpierw to musisz trafić tym stunem, a W musi mieć dmg bo to assasin, ma bić dużo kosztem małej wytrzymałości.

Opublikowano

Powinien jak najszybciej dostać nerfa na W, tarcza która za długo trwa + stun 2.25 sek...

XDDD. I co mu daje ta tarcza? Takim Rajzem, Cassio, Dianą czy czymś innym z burstem ładnie się kara Ekko. Jednakże są problemy jak na razie z jego ultem bo ładnie może nim ogrywać a wręcz prawie od każdego ganka uciec grając w miarę ostrożnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...