Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie typy serverów są teraz popularne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie są popularne servery creative

Jest tam ktoś xD

Jeśli chodzi o to to nie widziałem żadnego popularnego creative. Z popularnych (w c**j ich jest) to EasyHC (ja pier.... nienawidzę tego trybu), Freebuild (ten jeszcze ujdzie) i Skyblock (ten też nie najgorszy ale po chwili trochę nudny).

Opublikowano

Popularne? Myślę, że hardcore.

Jeśli jednak chciałbyś zrobić serwer to polecam coś innego, np. PVP z levelami i nagrodami za każdy kolejny poziom, Skyblock z autorskim szablonem wyspy.

Opublikowano

­Popularne? Ewidentnie Hardcore i różne jego odmiany.

Nie warto robić takich kolejnych, więc jeżeli chcesz robić serwer, możesz zrobić np. skyblock. ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Teraz brakuje dobrego serwera SkyBlock i Freebuild. Nie ma sensu robić Creative, bo po kilku dniach/tygodniach serwer upadnie z braku funduszy na utrzymanie się. Graczy też będzie mało. Hardcore też jest b. dobrym pomysłem. Jeden z najpopularniejszych serwerów HC został wyłączony, więc.. czemu nie? :)

6770714055827651007269.jpeg
Opublikowano

Jeżeli chodzi o popularność, to polecam postawić tryb SkyBlock, ale nie na odwal, tylko profesjonalnie z porządną i fachową ekipą serwerową. 

Wtedy ten serwer zdobędzie popularność. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...