Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 17 lat i poszukuję jakiejś dobrej oferty banku, który oferowałby mi darmowe konto do mniej więcej 21 roku życia. Jaka jest najlepsza oferta według was?

Opublikowano

Nie ma banków z darmowym kontem. Na ogół takie oferty kończą sie tym, ze w umowie jest powiedziane o darmowym koncie jeśli np. będą robione przelewy w kwotach np. 3000 miesięcznie (kwota przykładowa, bo nie pamiętam na ten moment jakie tam są kwoty dokładnie). Generalnie nie ma żadnego banku, który da Ci darmowe konto bez żadnych haczyków.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

­

Nie ma banków z darmowym kontem. Na ogół takie oferty kończą sie tym, ze w umowie jest powiedziane o darmowym koncie jeśli np. będą robione przelewy w kwotach np. 3000 miesięcznie (kwota przykładowa, bo nie pamiętam na ten moment jakie tam są kwoty dokładnie). Generalnie nie ma żadnego banku, który da Ci darmowe konto bez żadnych haczyków.

Przepraszam, źle uformowałem wypowiedź. Chodzi mi o takie, które nie pobierają dużych opłat za korzystanie z konta.

Opublikowano

Ja również mam 17 lat i używam mBanku z oferty izzyKONTO.

Za nic nie płacę, jednak sam na siebie go chyba nie weźmiesz, kwestia opiekunów, itd. Nie wiem też jak z limitami, pewnie da się je powiększyć jeśli coś.  ;)

Więcej tutaj: http://www.mbank.pl/indywidualny/konta/konto-osobiste/izzykonto/

"Nic tak nie przyczynia się do szybkiego sukcesu jak cudze błędy."

Opublikowano

Również polecam Konto dla młodych w PKO. Płacisz tylko za kartę chyba 5zł, ale jeśli jej użyjesz w miesiącu co najmniej 5 razy to nic ci nie pobiorą. I jest bez żadnych zobowiązań chyba nawet do 25 roku życia, później trzeba zmienić profil.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Ja mam konto w EBGŻ od 5-6 lat. Ale słyszałam, że credit agricole też ma dobrą opcje. Ale musiałbyś poczytać. Wiem, że EBGŻ jak dla mnie jest idealnym bankiem.:)

Opublikowano

Polecam Ci w millenium konto 360.

Ma dużo opcji, lecz trzeba je jakby aktywować co miesiąc płacąc dowolną kwotę kartą.

Opublikowano

Polecam PKO BP.

Płacę jedynie za kartę 3 zł/miesiąc.

Nigdy w PKO! Najgorszy bank jaki może być.. do tego przelewy dochodzą chyba najdłużej z wszystkich.

Opublikowano

W Inteligo jest np. tak :

Założenie konta jest darmowe. Musisz miesięcznie zapłacić kartą - min. 100 zł ( inaczej Ci zabiorą 4 zł ) 

­

Opublikowano

Nigdy w PKO! Najgorszy bank jaki może być.. do tego przelewy dochodzą chyba najdłużej z wszystkich.

Nie zgodzę się.

Przelew w tygodniu (pon/pt.) dochodzi do 30 minut max!

A na weekendy trochę dłużej albo masz w oczekujących.

Opublikowano

Nie zgodzę się.

Przelew w tygodniu (pon/pt.) dochodzi do 30 minut max!

A na weekendy trochę dłużej albo masz w oczekujących.

Och czyżby? Szkoda, że czekam 2/3 dni. 

Opublikowano

Polecam BZWBK, mam normalnie konto i za utrzymanie, przelewy, kartę i operacje nią nic nie płacę.

wipek.pl

Opublikowano

Również polecam konto w PKO BP.

Płacę jedynie 3 zł na miesiąc za kartę. 

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Ja również mam 17 lat i używam mBanku z oferty izzyKONTO.

Za nic nie płacę, jednak sam na siebie go chyba nie weźmiesz, kwestia opiekunów, itd. Nie wiem też jak z limitami, pewnie da się je powiększyć jeśli coś.  ;)

Więcej tutaj: http://www.mbank.pl/indywidualny/konta/konto-osobiste/izzykonto/

Ja IzzyKonto mam od 13 roku życia i rzeczywiście było całkowicie darmowe, lecz gdy skończyłem 18 doszły nowe opłaty, tj. PAKIET BEZPIECZNA KARTA - 3zł, OPŁATA ZA KARTĘ- 4 zł, a jeśli nie dokonam płatności min. 200 zł, to pobierają dodatkową opłatę w wysokości 2zł. Sam oceń, czy to dużo czy nie.

Ogólnie rzecz biorąc, poleciłbym Ci zaczekać do 18 i wtedy założyć konto w AliorBanku, albo w PKO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...