Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Akita Team - Boosting Kont CS:GO

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znając .PanGlod i jego vac errory nie polecam.
Ale może Gamus coś pokarze.

Macie po poparcie i rekomendacje Geralta z Rivii.­

@1373230489-U611928.pngGamus
Błąd jest specjalny, jestem tylko wiedźminem zabijam potwory, a nie piszę książki. 

Opublikowano

Znając .PanGlod i jego vac errory nie polecam.

Ale może Gamus coś pokarze.

Macie po poparcie i rekomendacje Geralta z Rivii.­

Vac Errory były spowodowane Windowsem 8, wszystko już jest w porządku od dobrego tygodnia :]

pokaże* B)

Opublikowano

Bledy z VAC ERRORami naprawilem 2 tygodnie temu. Obecnie wszystko dziala :)

tera bedzie taki vac error ze dostaniesz czerwony autografik od gabena na profilu 

j****y smieciu na pub haxach

nie polecam boostingu jak chcecie ow za darmo

albo vaca

Opublikowano

tera bedzie taki vac error ze dostaniesz czerwony autografik od gabena na profilu

albo vaca

Z tego co wiem to Ty dostajesz vacacje, tak więc nie pisz głupot. Nie wiesz jak wygląda boosting, więc po co piszesz, że ktoś ma dostać OW, jak chcesz pisać głupoty to idź do pogaduszek. I troszkę kultury bo nie jesteś u siebie. Kolejny twój bezsensowny post będzie ignorowany.
Opublikowano

albo vaca

otoz to pimp, jestes pajacem ale tu sie trzeba zgodzic z toba. :-)

nie polecam, predzej czy pozniej wyrwiecie cofke.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Ogólnie, to Polecam @1373230489-U611928.pngGamus a co do 2-giego pana, to nie jestem pewny, ale skoro gamus z nim bostuje, to grają legalnie ;).

Polecam, może skorzystam z waszej oferty.

Opublikowano

Opłaca się to Wam w ogóle? Widać, że odpał na full. Zwróci się? @.PanGlod oj ty haxie ;) Po jakim czasie leci vac?

Opublikowano

@RevisionOfMode

Vac nie leci nigdy , nie gramy na czitach na acc klientow mamy do tego swoje wlasne acc. Hax prywatny wiec cofniecia winow nie bedzie.

Oplaca sie? Nie wiem, gram codziennie okolo 10 gier rage , wiec czemu nie zarabiac? :)

lubie sie spowolnic

Opublikowano

nie polecam, predzej czy pozniej wyrwiecie cofke.

No kilkunastu kontach razem około 150 gier - 0 cofniętych gier, 0 vaców czy OW.

Opłaca się to Wam w ogóle? Widać, że odpał na full. Zwróci się? @.PanGlod oj ty haxie  ;) Po jakim czasie leci vac?

Czytaj wyżej.

Opublikowano

Gdy gramy na koncie klienta, oczywiście wszystko odbywa się 'legit'.

Klient zadowolony, ja zadowolony :]

340221432961139323107.jpeg

543981432961139323107.png

Opublikowano

­Polecam tego pana! Pełna profeska i dobra cena!

Goorąco polecam <3 zero fake'u.

Opublikowano

@krul csgo kim ty wgl k***o j****a jestes ze mje od pajacy bedziesz obrażać uwal sie na pizde j****y narodowcu

jak cie k***o nawet nie znam noł nejmie to nie wiem czy wsiadać w lembo i klepać na ryj ;]]]

uważaj se do kogo mowisz gosciu bo nie jednemu z tego forum już zęby powybijałem.

Opublikowano

@krul csgo kim ty wgl k***o j****a jestes ze mje od pajacy bedziesz obrażać uwal sie na pizde j****y narodowcu

jak cie k***o nawet nie znam noł nejmie to nie wiem czy wsiadać w lembo i klepać na ryj ;]]]

uważaj se do kogo mowisz gosciu bo nie jednemu z tego forum już zęby powybijałem.

napisałem ci, bakłażanie, że miałeś rację, naciesz się tym, wystarczy ci.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pnghappi duda nie rozumiem zbednego postu? Typ z ktorym gralismy zreportowal mnie i dostalem overwatcha , tak to jest jak chce sie byc boostowanym i sie zglasza lel

Btw ref

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...