Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trudny wybor...

superhed1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie! Mam pewien problem, mianowicie  nie wiem jaki czolg premium kupic do zarabiania.Zastanawiam sie nad is6 i sp.Porady ekspertow mile widziane :)

Opublikowano

Do zarabiania radzę Ci Churchil'a III . IS-6 w zarobkach też jest dobry ale dla tych co znają wszystkie ws w czołgach. Grałem nim przez cztery dni i jakoś dobrej opinii o nim nie mam bo nawet na goldzie miałem trudności z przebiciem czołgów nawet po ws. @Juri. Ci powie o nim więcej. Jednakże ja mam Churchila III i za dobrą bitwę (1,5 k dmg, 6 killi 2k odbitego itp) jest 30k bez premki. Oczywiście kręcić można lepsze bitwy. ::D 

Opublikowano

Dziekuje za rade, mam w garażu chrun III gralem nim kilka meczykow , dosc przyjemnie sie nim gra,mozesz poradzic jakie modoly/sprzet i zaloge na nim ?

Opublikowano

Grasz klanowo, tzn zespołowo ? :P

Nawet jeśli nie jesteś w klanie, możesz spróbować dołączyć do grania Twierdz jako najemnik. I tutaj moja porada. 

Wyśmienitym czołgiem do grania VI tierów twierdz, a zarazem zarabiania na nich jest Type 64. Czołg rewelacja na twierdzach ze względu na zarobki. 

Jeśli poszukujesz czołgów do samotnych randomów polecam AMX CDC oraz 112 :)

112 jest bardziej mobilne od is6, a ma taki sam mm. 

O CDC nie muszę chyba mówić :> 

signature.png

Opublikowano

Dziekuje za rade, mam w garażu chrun III gralem nim kilka meczykow , dosc przyjemnie sie nim gra,mozesz poradzic jakie modoly/sprzet i zaloge na nim ?

Ja mam wentylacje, dosyłacz, szybsze skupianie celownika

Załoga BiA, Naprawa, trzeci to już bardziej według własnego uznania, co ci bardziej potrzebne.

Opublikowano

Ja mam przesrane,bo mam dwa konta,pierwsze z t 150,tiger I,kv1 i cromwellem ale sprzedałem go i nie stać mnie tam nawet na działo nowe,oraz drugie z t34 "rudym",churchillem 3 i pomniejszymi niegodnymi wspomnienia ale kasy sporo.Które kurde wybrać ?

Opublikowano

Dziwne porównanie ..

Wybrałabym IS-6 z jasnych powodów .. pancerz, mobilność. Jedyny minus IS-6 to działo, które czasami strzeli tam gdzie nie chcemy i skupia trochę, ale z dobrą załogą i modułami, daję rade.:)

Opublikowano

Grasz klanowo, tzn zespołowo ? :P

Nawet jeśli nie jesteś w klanie, możesz spróbować dołączyć do grania Twierdz jako najemnik. I tutaj moja porada. 

Wyśmienitym czołgiem do grania VI tierów twierdz, a zarazem zarabiania na nich jest Type 64. Czołg rewelacja na twierdzach ze względu na zarobki. 

Jeśli poszukujesz czołgów do samotnych randomów polecam AMX CDC oraz 112 :)

112 jest bardziej mobilne od is6, a ma taki sam mm. 

O CDC nie muszę chyba mówić :> 

tym type 64 gra sie jak normalnym scoutem ? polec na niego druzyne/ekwipunek :)

Opublikowano

Ogólnie, kiedy byłem w klanie nastawionym pod twierdze graliśmy VI tiery z przyczyn zarobkowych. jest to format 7v7 na VI tierach, pod skład nastawiony pod szybką grę 

tutaj przykład jednej z takich gier, niestety nie brałem w niej udziału :P

Na Type 64 używam:

Dosyłacza

Optyki ( powłoki antyrefleksyjnej) 

ulepszonego systemu naprowadzania

Type 64 na randomach gra się jak normalnym scoutem z tą różnicą, iż uważamy na ilość amunicji ( nie marnujemy jej na blind shooty etc). Prowadzimy ostrzał taki, aby na 70% wszedł dmg. Jeśli do spotowania, to najwyżej otwarcie ( czyli początkowy spot przez teoretyczny środek mapy ), a następnie wizyta w kamperskim krzaczku lub spoterskim krzewie. *

@Edit:

*-Tak ja nim gram, jak ktoś ma jakieś porady to mówić :) 

signature.png

Opublikowano

ile potrafisz wyciagnac tym typkiem? bo powiem szczerze ze mnie zacheciles :) mam 10k gold i chyba sobie typka kupie a za reszte premke

Opublikowano

Powiem ci tak, na koncie premium na zwycięstwach w trybie twierdz idzie spokojnie w dwie godziny wbić 500k srebra. Jeśli dorzucić do tego bonus w postaci większej ilości sreber na poziomie X, czyli 50% to będzie jakieś 700k. Wszystko zależy od tego, ile robisz nim dmg i spota. 

Moim zdaniem, powinieneś zagrać którymś z czołgów na serwerze testowym i dobrać sobie go pod siebie. Ja jedyne co mogę Ci go polecić z doświadczenia z grania twierdzy.

signature.png

Opublikowano

Według mnie najważniejsze jest to jak się dobrze czujesz w danym czołgu (klasa taktyka, styl działania) bo jeśli będziesz się w nim męczył to dużo nie zarobisz. ;)

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...