Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiveria.pl i nowy właściciel

BuBuGu

Tiveria.pl  

33 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tiveria ma wszystko czego potrzeba.

• tak
      20
    • Nie! Wymaga unowocześnienia.
      14
  2. 2. Czy ktokolwiek zagra?

• Tak
      25
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak wszystkim wiadomo od pewnego czasu pliki tiveri łącznie z domeną są na sprzedaż i zapewne kupiec już sie znalazł jeśli nie to na pewno ktoś je zakupi.

Jak myślicie czy tiveria ma prawo w ogóle zaistnieć na te czasy ? 

I czy sądzicie tak samo jak ja by przyszły właściciel nie tuningował nazbyt starą tiverie prócz paru dodatków?? np. nowe mapy + 1 dodatkowy set no i jakieś dungeony bez śmieci .

Opublikowano

Jakby tiveria wystartowała na source + troche nowych questow nowe dungeony zwiekszyc max lv o np 10lv to myślę ze jak najbardziej by wypaliło

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

Imo Tiveria była serwerem jedynym w swoim rodzaju. Nie wydaje mi się, aby serwer wymagał większych zmian. Mogliby jedynie podnieść max level.

Opublikowano

Tiveria ma swój urok co nie znaczy ze nie wymaga paru poprawek i dodatków ale bez szaleństw , jesli pliki ogarnie jakiś dzieciak któremu w głowie tylko nowe sety , pety i wierzchowce to można tiverie spisać na straty , jak dla mnie tiveria to dość dojrzały serwer typu balmora czy ravia tylko brakuje mu doszlifowania i zagazowania  poza tym serw jedyny w swoim rodzaju. 

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem tiveri niczego nie brakuje , jesli ktos szuka "nowości" ma w czym wybierać , owszem przydało by sie parę dodatków , jakaś mapka , nowy set może zaawansowany system petów i nic poza tym może jakies pierdołki typu kostiumy misje i dungeony.

Wszystko zależy od nowego właściciela ale sądzę ze za te sumę byle gnojek tego nie kupi . 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie rozumiem jak można pisać o zwiększeniu lvl'a skoro przez tyle czasu bodajże 2 osoby wbiły max( poza tym oficjalnie max lvl to 120 a wbity został 121 więc kto wie jak to było z tym max lvlem :D). Przede wszystkim przydałby się nowy set na 110+, bo dobijające było to, że 80 lvl mógł mieć identyczne eq jak 120 ( poza niebianką która gówno dawała i była tylko dla lansu ). Dodałbym jeszcze pare ciekawych misji, zwiększone spoty na mapce od 105, jakiś ciekawy dungeon gildijny i troszkę podkręciłbym expa po 110. Żadnego wbudowanego bs'a, eliksirów do biologa i innych przyspieszaczy gry.

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to gość zna sie na rzeczy.

Ta został sprzedany jakiemus kolesiowi o nicku HASKY, ktory pisac nawet nie potrafi takze nie napalajcie sie tak :)

Ja nie widzę błędów :P

Opublikowano

moim zdaniem tiveria powinna zostac bez zmian ale powinni zrobic s2 ze zmianami 

Pukuwer dobrze gada polac mu jakby wprowadzili delikatne zmiany tak jak on napisal bylo by gites zadnych pierdól zwlaszcza petow ktore tylko gre psuja

Opublikowano

Nie rozumiem jak można pisać o zwiększeniu lvl'a skoro przez tyle czasu bodajże 2 osoby wbiły max( poza tym oficjalnie max lvl to 120 a wbity został 121 więc kto wie jak to było z tym max lvlem :D). Przede wszystkim przydałby się nowy set na 110+, bo dobijające było to, że 80 lvl mógł mieć identyczne eq jak 120 ( poza niebianką która gówno dawała i była tylko dla lansu ). Dodałbym jeszcze pare ciekawych misji, zwiększone spoty na mapce od 105, jakiś ciekawy dungeon gildijny i troszkę podkręciłbym expa po 110. Żadnego wbudowanego bs'a, eliksirów do biologa i innych przyspieszaczy gry.

Ooo tak! W zupełności się z tobą zgadzam ;)

Opublikowano

Tiveria to bardzo dobry serwer, najlepszy na jakim kiedykolwiek grałem bo nie był przesadzony z lvlem i całym EQ jak to teraz wszystke.. to był stary oldsql i to było piękne.. nic bym na niej nie zmieniał poza dodaniem jakiś nowych mapek i questów oraz oczywiście eventów :) ja na pewno bym grał jeżeli będzie to ten "oldsql"

Opublikowano

Tiveria to bardzo dobry serwer, najlepszy na jakim kiedykolwiek grałem bo nie był przesadzony z lvlem i całym EQ jak to teraz wszystke.. to był stary oldsql i to było piękne.. nic bym na niej nie zmieniał poza dodaniem jakiś nowych mapek i questów oraz oczywiście eventów :) ja na pewno bym grał jeżeli będzie to ten "oldsql"

właśnie tak jak tu kolega mówi, tylko bez nowych mapek i lepiej spoty zrespione to będzie po prostu ideał :) 

.

.

.

.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...