Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klasy Cabal

olifian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Zamierzam zacząć swoją przygodę w tej grze i chciałbym się dowiedzieć co na chwilę obecną robi dobrego DPS'a, a zarazem jest w miarę do ogarnięcia dla początkującego. Coś tam o warku czytałem, ale zaciekawił mnie wizard (choć chyba warek też jest w stanie dpsa kręcić dużego). - choć najbardziej ciągnie mnie do archera, tylko że nie mam pojęcia jak on sobie tam radzi w tej grze, a chciałbym uniknąć sytuacji iż po ciężkich godzinach gry dowiaduję się o bezradności postacią.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Jak dla mnie najlepsza postać na początek to Blader - posiada duży dps, duży defens rate i jest szybki. Z pewnością zrobisz nim większość dungeonów solo.
Warek ma duży armor i średni dps, najbardziej służy pod tanka. Grając nim będziesz musiał znaleść sobie kolege (bądź szukać kolesia na party).
Archer bardzo dobry dps, kiepski armor. Dobry do pvp. Tak jak poprzednio musisz znaleść sobie kolege.
Wizz tak jak Archer, daje buffy a do pvp kiepski.

A co do Gladiatora to sie nie wypowiem bo nim nie grałem.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Wizard ma duży DPS ale jednocześnie szybko pada.

Warrior na początek będzie najlepszy, bo DPS średni-duży, wytrzymałość duża.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...