Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie moge zainstalować gry terraria android.

AlienPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Problem w tym,że nie moge zainstalować gry terraria.Telefon mam bez dostępu do sklepu play,bo podczas rota usunąłem go i nie mogę go przywrócić bez wgrywania ROMu od nowa.

Co do samej gry pobieram ją instaluje lecz gdy w nią wchodzę wszystko się ładuje ok póki nie wyskoczy to zielone kwadratowe ustrojstwo którego łądowanie trwa w nieskończoność.Wyczytałem że gra działa tylko na procesorach ARm.Mam telefon Samsung Galaxy Ace 3 LTE android 4.2.2.W dodatku nie mam karty SD a podobno gra jej wymaga.Czy ma ktoś instalkę do pełnej wersji gry i mógłby mi ją podrzucić?Z góry dzięki.

Wiem,że piratom nie pomagamy,ale nie mam jeszcze dostępu do karty by kupić grę,która prawdopodobnie mi nie będzie działać.

ps.telefon ma roota

Opublikowano

Żeby przywrócić sklep Play pobierz po prostu jego instalke z linku wyżej a nie instaluj tego tylko przy pomocy root browsera wrzuć instalke do system/app i zresetuj telefon - po restarcie masz świeży sklep Play na urządzeniu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...