Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apis w planach, klucze czy Uridium

Leopard74

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuje zakup Apisa, mam 22/45 części.  I teraz mam pytanko, czy kupić 200 kluczy i zbierać zielone skrzynki podczas eventu na apisa czy kupić Apisa za gotówkę za 280 000?

Przy okazji, kiedy będzie event na Apisa?

Opublikowano

kupuj klucze, zawsze możesz trafić lf4, desing do gola za 250k uri, a czesci do apisa i tak beda wpadaly, pozdrawiam

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

No dobra, kupię rabat i 250 kluczy, jak myślicie wpadnie z 20 części do Apisa jak będzie akcja z Apisem?

nie wpadnie

Opublikowano

jak dobrze pojdzie to moze 10 wyciagniesz,ale i tak sie bardziej oplaca skrzynie otwierac niz wywalic 280k uri na apisa. zawsze moze jakis dres wypasc i lf4,bo2... itp,moze calego wyciagniesz B) .... jaka akcja x3?

Opublikowano

hmm, co jakiś czas jest event, że w skrzynkach można znaleźć całego Apisa a szansa na znalezienie części do Apisa jest wtedy x3 :) a cena Apisa jest o 25% mniejsza

Opublikowano

Ja radziłbym Ci kupić Apisa za gotówkę a potem uzbierać Uri i polować na LF-4 ;)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

niecierpliwi jestescie, uzbierac se urke na 1000 kluczy i otwierac na zeusa evencie,wpadna lf4 ,czesci do zeusa i apisa B)

Opublikowano

No widzisz, ja bota nigdy nie używałem, z bugów nigdy nie korzystam, i 300 000 uridium zbierałem prawie pół roku ;-)

Opublikowano

No widzisz, ja bota nigdy nie używałem, z bugów nigdy nie korzystam, i 300 000 uridium zbierałem prawie pół roku ;-)

tyle uri to w2-3 dni sie wyciąga z falcona

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

temat zakończony dziś wypadł mi Apis ze skrzyneczki, przy 12-tej otwartej skrzynce!

07.06.2015 - 02:05 Użyłeś klucza do skrzyni.

07.06.2015 - 02:05 Otrzymano przedmiot: Dron - Apis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...