Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Peteriozon123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć dzisiaj chciałbym wam przedstawić aplikacje na androida WHAFF Rewards.

Jest to aplikacja dzięki której możemy zarabiać pieniądze pobierając gry z google play Uśmiech.

TUTORIAL:

1. W wyszukiwarce Google Play wpisujemy "WHAFF Rewards".

2. Pobieramy aplikację.

3. Logujemy się przez nasze konto Facebook.

4. Wyskakuje nam informacja aby podać Invite Code. (Nie trzeba tu nic podawać ale jeśli chcecie dostać + 0,30$ na start to wpisujecie kod: xxxxxxxxx

5. Zaczynamy wykonywać zadania z Aplikacji.

6. Po uzbieraniu konkretnej kwoty możemy wypłacić środki z aplikacji na PayPal (Od 10.5$), Google Play (Od 12$), Facebook (Od 12$), Amzaon (Od 10.5$), Xbox (Od 10.5$), Steam (Od 22$), iTunes (Od 12$).

Nie ta aplikacja to nei Fake po 1. Nie miała by tylu pozytywnych opinii po 2. nie była by w sklepie play.

(Jeśli chcesz się więcej dowiedzieć to w menu aplikacji jest zakładka How To Use tam jest wyjaśnione jak zbierać pieniądze na aplikacji)

Opublikowano

nie bardzo chce mi się czytać, a skoro założyłeś temat, to zakładam, że korzystasz z tego serwisu i masz w nim już jakieś rozeznanie.

Jakiego typu są to zadania do wykonania? czy korzystając z tej aplikacji i nie reklamując jej nigdzie jestem w stanie uzbierać wystarczającą kwotę do wypłacenia np. na steam?

jak długo zdobywa się tam profit? czy w miesiąc jestem w stanie uzbierać te przykładowe 22$?

Opublikowano

nie bardzo chce mi się czytać, a skoro założyłeś temat, to zakładam, że korzystasz z tego serwisu i masz w nim już jakieś rozeznanie.

Jakiego typu są to zadania do wykonania? czy korzystając z tej aplikacji i nie reklamując jej nigdzie jestem w stanie uzbierać wystarczającą kwotę do wypłacenia np. na steam?

jak długo zdobywa się tam profit? czy w miesiąc jestem w stanie uzbierać te przykładowe 22$?

Mam rozeznanie, ja uzbierałem w jakiś tydzień 10,5 euro na paypala więc myślę że uzbierasz 22 w miesiąc :D Zadania są typu pobierz jakaś grę ,zagraj z 3 minuty i dostajesz np 15 centów czy ileś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...