Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które fluxy wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z racji tego że zbliża się lato chciałem kupić jakieś lżejsze buty i zdecydowałem się na fluxy, tylko nie wiem które wybrać xD.
Buty chcesz też zmienić z tego powodu, że w moich obecnych air forcach niekomfortowo jeździ się w samochodzie, a ja dopiero zaczynam jazdy i to strasznie utrudnia sprawe.
W spoilerze kilka par nad którymi się zastanawiam.
Niech wielcy samcy alfa odpuszczą sobie komentarze że taki kolor butów to jest pedalski i wogóle itp. Nie marnuj swojego czasu i nie psuj mi humoru :).

G8ppyv1.jpg

Z tym że 3 i 4 w ogóle nie moge znaleźć w żadnych sklepach, możecie też podlinkować jakieś które wam się podobają. Tylko z góry mówię że lubie buty które rzucają się w oczy :D

mg7k04q.jpg

Opublikowano

3 są ciekawe i na pewno rzucaja się w oczy :)

1 i  3 zbyt oczoyebne moim zdaniem a 2 i 4 takie nijakie.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Hej.
Wahałabym się między 2 i 3. Podobają mi się proste szare, natomiast nr 3 też jest mega z wyglądu. Gdybym się uparła wybrałabym nr 3. Jeżeli chodzi, o resztę, strasznie rzucają się w oczy, dlatego bym je odrzuciła. :)

Wydaje mi się, że ciężko nr 3 kupić w Polsce :P

89,95 Euro.

Tutaj za 100$

Opublikowano

właśnie tych fluxów z motywem oceanu czy gór nigdzie nie można już dostać :/ może je gdzieś upoluje :D

W Polsce ? :P. Raczej powątpiewam w to :P. Wyjściem są na pewno Stany, albo Niemcy/Włochy :P

Opublikowano

Ja osobiście śmigam w granatowych, ale one raczej chyba nie będą ci się podobać. :)

Z tych co podałeś to podoba mi sie nr.5, bardzo fajne, też zamierzam je jeszcze kupić, pasują do np. czarnych spodni. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Dziewczyna też mi 5tki doradza, w sumie chyba nie są z tej siatki co większość fluxów wiec powinno sie je łatwiej myć :D

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Zastanawiałbym się pomiędzy numerem 2 a 3. Trzecie wyglądają świetnie, rzucają się w oczy. Drugie zaś są proste, co według mnie też jest ok. 

Opublikowano

Z tych wymienionych w spoilerze to na Twoim miejscu zdecydowałabym się na 4 lub 5. Ze względu, iż 4 ciężko Ci znaleźć to w takim razie wypadałaby 5. :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Zbyt oczojebne te co podałeś.Nr 3 ujdzie gicio ale to troche rare.

Kup albo fluxy triple black albo granatowe.

Ew. janoski,te takie co wyglądają jak fluxy

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

4 chyba najlepsze

bo na 3 by sie wszyscy patrzeli a tego chyba nie chcesz

Dlatego ja wole 4 :)

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...