Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Report za flame z dowodem = 100% ban na 14dni?

Liderex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na moim nowym koncie dostałem wczoraj ban na 14dni za flame.

Riot przesłał mi cały czat z ostatniej gry. Domyślam się, że ktoś z graczy przesłał to jako dowód.

Dziwi mnie, że na nowym koncie dostałem tego bana a na starym na którym mam rozegranych wiele wiele więcej gier nie dostałem żadnego bana.

Czy ostatnio ktoś z was również wyłapał takiego bana?

W dodatku to pierwszy ban za flame na tym koncie, a później grozi mi perm. Kiedyś był chyba najpierw ban na 7dni? 

Opublikowano

Nikt nie musi wysyłać ss, wystarczy podać powód bana, a Riot przegląda sprawę (system bada temat), a potem dostajesz potwierdzenie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

no i c**j k***a kolejny powód żeby przestać grać w tą pierdoloną grę

No niestety, jak ktoś nie umie się zachowywać kulturalnie to są " POWODY " żeby przestać grać w tą grę :huh:

mqdefault.jpg

Opublikowano

no i c**j k***a kolejny powód żeby przestać grać w tą pierdoloną grę

Gj RITO : ) Jednego cebulaka mniej. Nawet tu widać że Ci się należało :D

@Offwarn - Wprowadzili nowy system i teraz dużo łatwiej wyłapać bany ;) 

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Uważasz, że sprawiedliwie dostałem bana za to, że obraziłem gracza z mojego teamu, który całą grę specjalnie trolował? Gratuluje logicznego myślenia. Z takim myśleniem troli będzie coraz więcej w grze skoro im pozwalasz na to.

Pewnie sam trolujesz a potem reportujesz tych co Cie obrażają.

Opublikowano

Uważasz, że sprawiedliwie dostałem bana za to, że obraziłem gracza z mojego teamu, który całą grę specjalnie trolował? Gratuluje logicznego myślenia. Z takim myśleniem troli będzie coraz więcej w grze skoro im pozwalasz na to.

To go zraportuj za trolling i tyle. To nie jest usprawiedliwienie na to, że go wyzywasz. Mnie jedynie w tym systemie martwi to, że dużo rzeczy pisze dla żartów, jeżeli gram z różnymi osobami premade, a taki 1 random z enemy teamu mnie zraportuje, to dostane ostrzeżenie/bana. :P

Opublikowano

Często się zdarza, że ktoś daje reporta za język polski. I co w takim wypadku zrobi Riot da bana bo ktoś używał języka polskiego na czacie?:D

Opublikowano

To go zraportuj za trolling i tyle. To nie jest usprawiedliwienie na to, że go wyzywasz. Mnie jedynie w tym systemie martwi to, że dużo rzeczy pisze dla żartów, jeżeli gram z różnymi osobami premade, a taki 1 random z enemy teamu mnie zraportuje, to dostane ostrzeżenie/bana. :P

Oni sprawdzają te zgłoszenia (podobno)..

2579314424273501027542.png

Opublikowano

Gj RITO : ) Jednego cebulaka mniej. Nawet tu widać że Ci się należało :D

@Offwarn - Wprowadzili nowy system i teraz dużo łatwiej wyłapać bany ;)

On ma racje zeby skonczyc w ta gre :) w sezonie 4 dalo sie jakos grac :) a w 5? wiecej skurwysynow co ci czas i rozgrywke niszcza :D Ciekawe czy ty bys byl taki zrelaksowany jak bys mail an rankedzie triple mida ;) albo jak wczoraj mialem rengara w 12 min 310=350 ad : ) 

Opublikowano

Nwm jak wy , ale jak ja widzę jak ktoś trolluje albo w ogóle nie ogarnia to doprowadza mnie to do szału i po prostu NIE MOGĘ się powstrzymać , to jest silniejsze ode mnie  :angry:

Opublikowano

A teraz tak do tematu :D po co oni to wszystko robia? ten trybunal itp teraz ten smieszny system banowania za flame ? skoro ktos cie wyzywa to ma do tego powod cos zjebales i nie chce sie do tego przyznac ;) zapewne polowa z was nie moze tego przyjac normalnie tylko sie obrazacie o byle gowno :D potem riot musi robic jakies denne systemy zeby wam sie lepiej poprawilo "o ten mnie wyzwal od chui zreportuje go .. 5 min potem jej dostal bana na 14 dni ale fajnie o jejejeje :D.Zanim banowac tych co na sile troluja i robia 0/30 po rankedach bo im sie cos nie spodobalo :D.Powinni zrobic cos ciekawszego ;) np vote ktos troluje robi sie vote wywala go meczu nie zalicza proste.Jedynie to trybunal jest fajny jest sie z czego posmiac :D albo bylo :D 

Opublikowano

Bez urazy , ale twoj "mozg" jest za plytki ...., dostales slusznego bana i nie kloc sie...., bardzo dobrze ...mniej bedzie graczy takich jak ty.

Druga sprawa jest taka iz 1-szy ban =14 dni ,2-gi 1 miesiac, 3-ci =perm (praktycznie).

Nic nie slyszalem o banach :)

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

huhuhuh. Wy tak serio ? Czy naprawdę warto jest już wrócić do ligi ? :D Bany działają ? Może to już czas..hmm 

p.s 

Mamy tutaj przykład typa, który powinien wyłapać tego bana już dawno temu. Powiem tak. Kiedyś mieli w dupie te reporty, ale najwidoczniej coś się zmieniło :O 

Opublikowano

huhuhuh. Wy tak serio ? Czy naprawdę warto jest już wrócić do ligi ? :D Bany działają ? Może to już czas..hmm

p.s

Mamy tutaj przykład typa, który powinien wyłapać tego bana już dawno temu. Powiem tak. Kiedyś mieli w dupie te reporty, ale najwidoczniej coś się zmieniło :O

G*wno sie zmienilo...., nic "dobrego" nie zrobia ... ja osobiscie jakis czas temu przenioslem sie na dote 2 , ale dalej uwaznie obserwuje swiat "ligi".

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

p.s 

zagrasz solo dostaniesz 4 premedow cos im sie nie spodoba po godzine dostaniesz bana :)

Opublikowano

卿SeleX dzięki za info. Mam nadzieję, że skończy się era trolowania.

karol123742 

jest tak jak mówisz, większość jak widać w tym temacie się obraża, ale prawda jest taka, że każdy obraża innych graczy jak ktoś trolluje, nie potrafi grac itp. tylko polacy nie potrafią się przyznawać.

dałeś super pomysł, teraz warto grac premade w 4 i rozdawać reporty. Ban gwarantowany.

Opublikowano

Beznadziejna sprawa. Ludzie przeciez nie flamuja od tak.... przyczyna sa ludzie ktorzy nie dosc ze troluja nasza gre , wkurzaja nas i prowukuja do pisania takich rzeczy to jeszcze nas zglosza zebysmy to my dostali bana a nie oni....  

Powinno sie przede wszystkim banowac ludzi za troll w grze to ze gosc sie obrazi bo raz padlismy i nie bedzie chcial grac albo pojdzie potem na inna linie ktorzy psuja ta rozgrywke a nie tych ktorzy wyzywaja. 

u1lc.png
Opublikowano

Jakiś czas temu do gry został wprowadzony system, system, który sprawdza i karze graczy. Działa on na zasadzie, że sprawdza chat z gry, jeżeli wszystko się potwierdzi, to dana osoba zostaje ukarana. Ponoć wszystkie działania kontrolowane są przez pracowników riot, aby nie było reportów typu "bo mnie zabił" - Verbal Abuse.

Dodatkowo, była informacja na temat trolli, system będzie wykrywał graczy, którzy celowo utrudniają rozgrywkę i zastosuje dużo surowsze kary, niż w przypadku niestosownego jezyka.

Pewnie riot zatrudnił okolo 50 tys osob zeby mialy za zadanie sprawdzac co 2 randoma czy wyzywa -,-

Opublikowano

Najprostszym rozwiazaniem jest miec wyjebane na to co sie dzieje w grze :) Jakbym sie mial spinac o gre, to bym nie wytrzymal nerwowo

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Wybranie innego championa niż champion z mety jest już dla niektórych trollowaniem i za to cię mogą zreportować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...