Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś blokuje system VAC

MPCTaylor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie turnieja, pierwsze 30 sekund. Świetne rozstawienie mamy, strzelam w przeciwnika i nagle coś blokuje system VAC i mnie wywala.

Miałem z tym już kiedyś problem, bodajże 5 miesięcy temu, ale to przeszło. Pomijając już ten chory system, który przez jego winę, a nie gracza

nie pozwala mu wrócić do gry, no bo jakim cudem ktoś ma zrestartować komputer, włączyć cs:go i dołączyć bez SSD jeszcze lub wypróbować

wszystkich możliwości, to co mogę zrobić, aby sprawdzić, czy udało mi się to naprawić? Oczywiście już mnie wywaliło z meczu i mam przegraną.

I nie będę próbował znowu dołączyć za 30 minut i się dowiedzieć, że mnie wywala i znowu przegram. Więc można to jakoś sprawdzić, czy już

mnie nie blokuje nic?

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jak wyzej napiszali spojnosc plikow i po przeczytaniu jedynie restart pomaga ale nie ma szans na powrot do gry w ciagu 3 min. raz mi sie udalo "menedzer zadan" i zakonczylem proces i mi pomoglo .

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

http://prntscr.com/79q5aj

http://prntscr.com/79q5id

Niestety jest to błąd, który pojawia się średnio co kilka tygodni u większości liczby osób.

Aktualnie nie ma skuteczniej metody aby się tego pozbyć na stałe (z tego co wiem)

A sprawdzić to możesz wchodząc na dowolny serwer zabezpieczony systemem VAC

co ty gadasz

otworz cmd.exe jako admin i wpisz

bcdedit.exe /set {current} nx AlwaysOn

hiFG4ZA.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...