Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pszukuję doświadczonych osób

MrRiserM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję parę osób, do stworzenia czegoś przyszłościowego. Osób potrafiących działać w grupie, ale też takich którzy nie powiedzą ja nie umiem ja nie robie. Trzeba coś zbudowac budujemy. Trzeba znaleźć błąd w plikach, szukamy. Nic nie ma? No trudno, po trupach do celu. Musisz być osobą zorganizowaną, w miarę wszechstronną i tak dalej i tak dalej.. Chodzi o doświadczenie. Nie chcę początkujących ale osoby które (dość) trochę znają się na rzeczy od strony technicznej ale też od strony zarządzania i tym podobnych.

A teraz dokładniej o co chodzi. Mam na imię Kamil,właśnie piszę książke haha.. nie. Jestem typem z dużym doświadczeniem jeśli chodzi o serwery Minecraft. Kiedyś posiadałem pewną sieć serwerów niestety po prawie roku działalności z powodu innych sytuacji życiowych musiałem ją oddać a swoją działalność zawiesic a jak z tymi serwerami już dalej było to wiadomo. Moim pomysłem jest stworzenie czegoś oryginalnego, połączenie codzienności z czyms nowym. I zaczerpując to co było na moich starych serwerach, chcę żeby na tym który planuję stworzyć pojawiły się działki, FIRMY, MIASTA, KORPORCJE, ZAROBKI ale też różnego rodzaju areny i takie rzeczy. Ma to być połączenie surwiwalu z roleplayem. Ale nie takie zwykłe, każdy pomysł może być zrealizowany. Pluginów jest cała masa, zawsze można cos napisac. UWAGA NIE CHODZI O SPONSORING, JA SZUKAM JA PŁACĘ!

.. Więc szukam teamu kreatywnego. Stwórzmy razem coś świetnego :) Kto wie? Może kiedyś rozwinie się to do wielkich rozmiarów?

Wymagania to standardowo chyba minimalnie 16 lat, skype z mikrofonem (tylko tak żeby rozmawiać a nie ze nie moge xdd) , trochę czasu bo trzeba nad tym trochę posiedzieć oraz chęci chęci i jeszcze raz chęci! Piszcie na priv, odrazu podając nick na skype. I zareklamujcie mi się trochę w tej wiadomości. Siema :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...