Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za 3000zł

jjaykamilpl1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakiś czas temu pisałem o złożeniu komputera do 2500 zł, lecz nie pasowała mi płyta główna, ale to inna bajka.

Wiec chce aby budżet nie przekraczał kwoty 3000. Ogółem komputer będzie przeznaczony do grania (CS:GO, BF4), ale nie raz TS3, Skype, Przeglądarka itd. Procesor nie będzie podkręcany. Chodzi mi także o to, aby był on bardzo cichy. Obudowa co najmniej 3 wentylatory. Poproszę także o dodanie do zestawu Win8, bo będę kupował od razu całość :)

I jeszcze mam pytanie dla tej osoby co złoży już: Czy pójdzie na nim GTA v lub chociaż Wiedźmin 3? :)

wiem, wymagania no, ale ten komputer ma mi posłużyć przez kilka lat :P

Za każdą sensowna odpowiedź - lajk ;)

Opublikowano

Coś takiego:

http://www.morele.net/inventory/info/IeDoBN/

Do tego kod rabatowy

• Promocja #1karta sieciowa ASUS za złotówkę i wysyłka gratis - co trzeba zrobić:
  • Dodaj do koszyka kartę sieciową ASUS (Kliknij tu!) razem z podzespołami
  • W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: LP4VT3IVI0
  • Koszty wysyłki i cena karty sieciowej zostaną zmienione automatycznie - gotowe!
  • Promocja #2: usługa złożenia komputera za 1 złoty i wysyłka gratis - co trzeba zrobić:
  • Umieść w koszyku usługę złożenia zestawu komputerowego bez dodatkowego chłodzenia (Kliknij tu!) albo z dodatkowym chłodzeniem (Kliknij tu!)
  • W koszyku z zamówieniem w polu "Wpisz kod promocyjny" dodaj: W3FHN58JFW
  • Koszty wysyłki i cena usługi składania komputera zostaną zmienione automatycznie - gotowe!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...