Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć na pl1?

simpsonphile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanie brzmi jak zaczac grac na pl1? Posiadam leona, irysa, 3lf3, 2oslonki za 10k u, full dodatkow(jakies 2x szybsze rakiety itp). Zdobylem to w 2h ale o 3 w nocy. Problem polega na tym ze w dzien nie da sie grac z powodow "polowan" obcych firm tylko co wylece to pekam. Narazie robie wszystkie misje, rozwijam skylab no ale mowie ciezko latac bo na mapach wiecej worgow niz graczy z mojej firmy. Jakies sposoby na uri, kredy? Kiedys mozna bylo expic flaxy teraz juz sie nie da z tego kasy miec co bardzo utrudnia na starcie. FsBot dziala bardzo slabo omija skrzynki, dlugo sie zastanawia i robi dziwne rzeczy(minimalizuje minimape itp). Dzialaja jakies kody promocyjne itp?

ten fsbot to jakis syf omija polowe skrzynek i minimalizuje i maxymalizuje mape itp wku.jace

Opublikowano

Witamy w DO start dobrze zacząłeś, a dalej to nic innego nie można Ci polecić jak latanie po pierwszej gali i nabijanie kredytów za pomocą skylab.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Początki zawsze są trudne, chodź na pl1 będzie wręcz bardzo trudno... ;/ jak rozwiniesz konto z uzbieranych kredek i będziesz miał FE, polecam zakupić podwajacz, spearheada i kilka protokołów dla PET-a - w 2 miechy można wyciągnąć 4 kk urki, a to pozwoli na dość szybkie rozwinięcie konta :) Ale na tą chwilę pozostaje chyba tylko skylab i 1 gala, tak jak powiedział kolega wyżej. 

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

­Jeśli latasz na pierwszej gali leonkiem i nie masz dość dużo kredytów na np. Irisa to sprzedawaj flaxy na 6 poziomie ;)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Witamy w DO start dobrze zacząłeś, a dalej to nic innego nie można Ci polecić jak latanie po pierwszej gali i nabijanie kredytów za pomocą skylab.

+ Możesz jakiegoś bota wypuścić, ale niestety nie jest to jakieś ,, świetne '' rozwiązanie.

­Jeśli latasz na pierwszej gali leonkiem i nie masz dość dużo kredytów na np. Irisa to sprzedawaj flaxy na 6 poziomie ;)

Kiedys mozna bylo expic flaxy teraz juz sie nie da z tego kasy miec co bardzo utrudnia na starcie.

:(  :(  :(

pyhvh7E.png

Opublikowano

Polecam Ci serwer polska 3

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...