Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie gry na słabym sprzęcie Metin2

eS#GaSTrO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie bo chciałbym pograć w metina 2 ale po pożarze moje monstrum sie spaliło, Kupilem se nie dawno komputer taki sobie najtanszy, Pentium 4 3.0 ghz karta graf 256mb i dysk 160gb, i nie wiem czy dam rade pograc w metina bo na privach to różnie bywa, bo cos tam dodadzą ulepszą i te sprawy.

(prosze sie nie smiac ze taki syf kupilem ;D )

Opublikowano

Powiem w ten sposób.. patrząc na kartę graficzną, to na zwykłym cliencie(np. global) pograsz bez problemu, jednakże będziesz mieć lagi w miejscach gdzie jest dużo graczy, bądź mobów. A tak na marginesie to ile masz ramu, bo o tym nie napisałeś. Jak masz mniej niż 1GB ramu, to możliwe, że będziesz mieć częste ściny w grze.

Opublikowano

aby te opcje wyłączyć to musze to gdzies w configu (takim ukrytym) czy normalnie w config.exe ?

W cfg. Co do kompa pokombinuj trochę zainstaluj GameBooster'a zadbaj o porządek a bd Ci chodził bez ścinek.

Chociaż myślę że sam metin pójdzie ale lagi bd miał na tzw. " big spotach " ew. 3 odpalone konta.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

W cfg. Co do kompa pokombinuj trochę zainstaluj GameBooster'a zadbaj o porządek a bd Ci chodził bez ścinek.

Chociaż myślę że sam metin pójdzie ale lagi bd miał na tzw. " big spotach " ew. 3 odpalone konta.

Pożądek jest, a gamebooster cos daje ?

Opublikowano

Pożądek jest, a gamebooster cos daje ?

Game Booster nie przyspiesza działania ani systemu ani gier. Uwalnia tylko zasoby komputera poprzez wyłączenie zbędnych usług\procesów co powoduję zwiększenie ilości dostępnej pamięci RAM i nieco uwalnia procesor od niepotrzebnych w czasie gry procesów.

Tak więc jeśli masz słaby komputer, to nie włączenie tego programu ci bardziej pomoże. ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...