Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS:GO Lagi, Problem!

xPerfid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem. Niedawno kupiłem CS:GO i zacząłem grać. Normalnie dołączyłem do gry. Ale już się zaczęło! Lagi... po 10-20 fps-ów.  To jest 1 problem. Do tego jak już następnego dnia wchodziłem w cs'a i dołączyłem do kogoś gry, jak już prawie mapa się załadowała to nagle wyłączyło mi cały komputer, zrestartował się! Inni mówią(koledzy) że na takim kompie to powinno być 50-80 fpsów i kompa nie wyłączało.

Moje wymagania:

post-1390561-0-74764000-1432496932.jpg

Proszę pomóżcie  :(

Opublikowano

Podaj temperatury karty graficznej oraz procesora.

Nie podał karty graficznej więc po co Ci temperatury? Może to integra wtedy temperatury na nic nie będą miały wpływu, ludzie k***a opanujcie się 

@anty warn

Podaj kartę graficzną jak to jest integra a tak mi się wydaje to daruj sobie granie w tą gre zakup lepszy sprzęt 

Opublikowano

Ten procek + interga to się nie dziw, że masz tak mało fps. Twoja integra nie nadaje się do gier i nie wiem gdzie ty przeczytałeś, że powinieneś mieć 80 fps. Na tym procku możesz mieć max te 120 fps pod warunkiem, że kupisz jakąś kartę graficzną typu GTS 250, GTS 450 i w górę. Pamiętaj jak patrzysz na karty od NVIDIA to druga liczba w nazwie oznacza jej wydajność, karty z drugą liczbą mniejszą niż 5 czyli np: GTX 740 nie nadają się do gier, a do przeglądania stron internetowych. Jeżeli nie chcesz wydawać więcej niż te 150 zł na w miarę mocną kartę, to poszukaj na allegro jakiegoś GTX 9800, na niej powinieneś mieć te 100 fps~~. O ile oczywiście masz jakiś markowy zasilacz, bo jak masz zasilacz z czarnej listy to bd musiał też zasilacz wymienić, aby jakakolwiek karta ze średniej półki dobrze chodziła. Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...