Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie

olekar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy według was da rade zarobić na csgolounge 1000 euro na nowy pc czy to gra nie warta świeczki? Nawet przy stawianiu asimovów itp?

Biorąc pod uwagę throwy drużyn,ddosy na zawodników,zastępowanie gracza przez menedżera jak wczoraj w envyus.Warto się w to bawić?

Opublikowano

Oczywiście, że da rade tyle zarobić. Ale wiąże się to z poświęcaniem dużej, a nawet bardzo dużej ilości czasu na analizy meczy i drużyn.

To zależy też od tego czy chciałbyś zaczynać od 0 czy z jakimś wkładem $ na początek.

Na pewno jest to jakieś wyzwanie ( z dużym ryzykiem zresztą ).

Legenda
Opublikowano

Sam dorobiłem się monitora 144Hz. Przy tym zakładając grupe z betami gdzie pobierałem opłaty za wstęp itd, ale nie polecam tego. Dużo nerwów, łatwo utopić.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Powiem tak,mógłbym zacząć z nakładem 100 euro ale nie o to tutaj chodzi.Wołałbym zacząć od sumy 20 euro i powoli,powoli się rozwijać.Mógłbyś bardziej sprecyzować to analizowanie meczy i drużyn?

Opublikowano

Powiem tak,mógłbym zacząć z nakładem 100 euro ale nie o to tutaj chodzi.Wołałbym zacząć od sumy 20 euro i powoli,powoli się rozwijać.Mógłbyś bardziej sprecyzować to analizowanie meczy i drużyn?

Musisz analizować która z drużyn jest lepsza na danej mapie, jak przebiegały ich wcześniejsze mecze między sobą-jeżeli przebiegały, jaki jest aktualny skład, jaka jest forma poszczególnych graczy i jaki ma wpływ na rozgrywane przez ich mecze, itp.

Opublikowano

Witam czy według was da rade zarobić na csgolounge 1000 euro na nowy pc czy to gra nie warta świeczki? Nawet przy stawianiu asimovów itp?

Biorąc pod uwagę throwy drużyn,ddosy na zawodników,zastępowanie gracza przez menedżera jak wczoraj w envyus.Warto się w to bawić?

Warto się w to bawić bo jednak jest zysk jak dobrze trafisz a zarazem straty jak bet okaże się jednym wielkim nie fartem.

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Jak masz te 100 euro to spróbuj csgo jackpot a nie lounge, większe ryzyko, ale jaki zysk czasem to głowa mała, kilka tysięcy $ za jednym machnięciem.

...................\/...................

Opublikowano

dla mnie na dzień dzisiejszy betowanie drużyn w csgo jest bardzo ciężkie do przewidzenia. Sam osobiście obstawiałem mecze i jak na 250 zabetowanych spotkań udało mi się praktycznie od zera wynieść całkiem przyzwoite pieniądze. Nie obstawiałem dużymi stawkami i większość wygranej jaką udało mi się ugrać, przeznaczyłem na inne gry + dodatki do komputera (myszka, podkładka, słuchawki itd.). No, ale dlaczego przestałem betować? Kiedyś miałem bardzo wysoką skuteczność w trafianiu meczy. Praktycznie większość pewniaków wchodziła, a do meczy 50-50 robiło się analizy (ogólnie sprawdzałem każdego zawodnika oraz drużynę na jakiej mapie mają najlepszą skuteczność, czy dysponują zawodnikami z dobrym aimem, a jeżeli tak, to oglądałem sobie ich ostatnie spotkania i to jak sobie radzili, jakie popełniali błędy i czy ich wygrane były bardzo łatwe czy na farcie.Pamiętając oczywiście o poziomie danego zespołu, bo wiadomo, że każdy mecz nie jest sobie równy. Jednak zespoły topowe prezentowały wysoki poziom i mało było zaskoczeń (no może pomijając scenę Amerykańską ) Hltv oczywiście bardzo mi w tym pomagało i często obstawiałem dzięki swojej intuicji, która przeważnie się sprawdzała.

Niestety wszystko pięknie do czasu wprowadzenia patcha, który pogorszył awp, poprawił wszystkie pm (mp7,mac10 itp) i ta ciągła edycja map dla bardziej wyrównanej rozgrywki. Nastąpiła przez to większa losowość w meczach. Mapy pod ct stały się bardziej przyjazne dla tt. Dlaczego tak uważam? ponieważ terroryści mogą zdobywać więcej pieniędzy niż antyterroryści np. na takim inferno (typowej mapie pod ct) po wygranej pistoletówce i graniu na pm w rundzie 2 i 3 można wynieść sporo pieniędzy. Dzięki temu tracąc 4 runde tt ma wciąż sporo pieniędzy i częściej będzie grać na fullu, a to wiąże się z ugraniem dużej ilości rund i większej presji na ct. Jeszcze jak dorzucić słabą formę topowych zespołów, to mamy rosyjską ruletkę. No i oczywiście kochane ddosy. Ostatnio przegrałem tak na envys 20 dolców, ale zabetowałem głównie dla zabawy niż zysku, bo chciałem poczuć dawne emocje. Ogólnie nie polecam obstawiać tym, którzy mają słabe emocje i szybko się stresują. Często będą takie sytuacje, że Nasza drużyna np. wygra po 2 dogrywkach, albo jeszcze lepiej jak betujemy skinami przegramy je na wygranym meczu przez błąd po stronie adminów :D (przegrana skinów na wygranym meczu ldlc z fnatic w DH bardzo bolała.)

Krótko mówiąc na dzień dzisiejszy coraz częściej pojawiają się spotkania, których nie da się ich przewidzieć, a wynik może znać jedynie wróżka. To kosztuje sporo nerwów i bardzo często Nasze pieniądze wiszą dosłownie na włosku. Polecam zabawę z tradowaniem. Betowanie bardziej ostrożne (nie yolo na drużynę, którą się lubi) i potem jak się troszkę Nasz mały hazardzista dorobi, to odrobina hazardu na stronach z losowaniem skinów. Oczywiście tych o niższych minimalnych stawkach.

PS: miłej lektury, sory za ew błędy i mam nadzieję, że wiecie o co mi chodziło w moim wpisie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...