Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić?

wojtrix123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam słabe wyposażenie, nawet nie mam starej fe, posiadam 10lf3 i ok. 5 bo2 7 flaksów i 1 irka, mam pytanie, czy opłaca mi się bardziej kupić peta ze zbieraczem, do palladium, czy kupić lf3/bo2 ew. irysa i lf3/bo2, bo jeśli kupie peta to będę mógł szybciej złożyć/zrobić wrota i zdobyć uridium, a kupując lf3/bo2/irisy będę miał szybciej starą fe, ale za to wolniej złożę wrota. Mam 66/111 części w zecie.

Opublikowano

Jeśli nie masz starej FE to na peta nawet się nie nastawiaj. Dobij starą fe a potem kup formację serce (na piraty). ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...