Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa na serwer by Patryk2060 #4

Gość Patryk2060

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popracowałabym trochę nad wyspami (ich kształtem, etc), gdyż tam od spodu jakby tak mało 'realistycznie' wygląda. Hmm nie wiem jak to Ci wyjaśnić, ale generalnie spójrz na te swoje na 1 SS a na te: http://www.skyblock.nl/newpicures/%2817%29.png

Zainspiruj się tym, ciutke je popraw. Mam nadzieje, że będziesz wiedzieć o co mi chodzi xD

Co do tych ala komnat to bym je od zewnątrz jakoś zmieniła ciutke, bo tak bardzo prosto i kwadratowo wyglądają. W środku nic bym nie zmieniała raczej, bo nie ma sensu (ewentualnie jakieś szczegóły, ale to mało istotne). Skupiłabym się raczej na zewnętrznym ich wyglądzie bo zbyt prosto i kwadratowo to wygląda, jakoś bym się pobawiła tu - jakieś wgłębienia, różne materiały (w sensie różne rodzaje cegieł kamiennych, trochę cobbla), etc.

I żeby te wyspy nie były tak bardzo identyczne, to chociaż bym ten dół ich zmieniła, w sensie spód kształtu wyspy (tak delikatnie), żeby to jakoś było ze smakiem. A jak nie to trochę inaczej poustawiać te drzewa, etc. Rozmieszczenie ciutke zmienić na każdej z wysp.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Te wsypy wydają mi się najgorsze ze wszystkich jakie do tej pory pokazałeś. Jeżeli koniecznie chcesz wieże to nadaj im kształt, aby nie wyglądały jak kamienne klocki, dodatkowo wymieszałbym te cegły z innymi rodzajami jak również z brukiem. Kolejnym aspektem jest kształt wysp proponowałbym zmienić go na nieco bardziej niestandardowy, a same wyspy bym od siebie oddalił bo są za blisko przez co gracze będą spychać lub zabijać się łukami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...