Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany za moda?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktoś korzysta z głową, to nic nie wychodzi :), na swoim przykładzie 77lvl skile P i to wszystko od początku na modzie, wraz ze starym drophackiem, włącznie z bokadą HS i innymi zabezpieczeniami 

Opublikowano

Jak ktoś korzysta z głową, to nic nie wychodzi :), na swoim przykładzie 77lvl skile P i to wszystko od początku na modzie, wraz ze starym drophackiem, włącznie z bokadą HS i innymi zabezpieczeniami 

Oj uwierz, że jakby tym z GF'u chciało się siedzieć ciągle nad tym kto ma moda a kto nie to dawno straciłbyś już to konto.

Co do tematu, czy po jednym dniu to nie powiedziałbym lecz nieznane są wyroki GM'a.

Różnie to bywa, jednego zbanują po 1 godzinie, drugiego po 5 miesiącach, trzeciego po 5 latach.

Opublikowano

Nie zrozumieliscie mnie , chodzi mi o to ze wczesniej zeby dostac bana musial nas ktos zglosic , gm przyszedl nas sprawdzic i dostawalismy bana. jakis czas temu odszedlem od gry (okolo 2-4 tygodnie temu) bo cos sie zmienilo w ich systemie ,dostawalo sie bana po zalogowaniu sie na klijencie od kamermoda nawet jesli sie nie uzywalo hakow.

u1lc.png
Opublikowano

z hackami to jest kwestia szczęścia moim zdaniem żaden system wprowadzony nigdy nie spełnił swojej roli w 100 % ludzie grali na hackach i grac będą a o takich rzeczach globalne serwery mogły myśleć w 2002/2005 roku jak projekt o nazwie Metin2 wprowadzano w życie i jak startował a nie teraz jak są na skraju upadku

Czyli w skrócie jak masz szczęście to bana nie dostaniesz nigdy no a jak masz pecha to złapią cie po chwili i masz teraz 3 kary jak nie są w 100 % pewni to na 2/3 tygodnie ban a jak są w 100 % pewni to perm  ale w większości wypadków nie są pewni i są to kary po 2/3 tygodnie no chyba ze ktoś ma jakieś perfidne hacki typu wh i nawet się nie rusza

Opublikowano

Ja tam na modzie jechałam wbiłam 56 lvl i na razie stop teraz na fish i jeszcze mnie nikt nie złapał ;p a ludzie raczej nie zgłaszają, bo większość na pl'u sama z tego korzysta. 

przyklad? Ostatnio łowie na fish, mam ustawione na odp wiadomość "cześć" ( w razie czego gdyby gm napisał ) . Gościu do mnie pisze, mi cały czas odp cześć, on na to do mnie "nie ładnie, ale nie martw się sam z niego korzystam" i tyle na temat ;p 

Kwestia jest taka że możesz wyłapać perm albo na tygodnie ^^

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Ja tam na modzie jechałam wbiłam 56 lvl i na razie stop teraz na fish i jeszcze mnie nikt nie złapał ;p a ludzie raczej nie zgłaszają, bo większość na pl'u sama z tego korzysta. 

przyklad? Ostatnio łowie na fish, mam ustawione na odp wiadomość "cześć" ( w razie czego gdyby gm napisał ) . Gościu do mnie pisze, mi cały czas odp cześć, on na to do mnie "nie ładnie, ale nie martw się sam z niego korzystam" i tyle na temat ;p 

Kwestia jest taka że możesz wyłapać perm albo na tygodnie ^^

lol gm napisze ty mu czesc nastepnie gm pisze co tam slychac a ty czesc itp itd i sie domysli ze masz bota bo non stop ta sama odpowiedz omg ale porazka

Opublikowano

Raczej wątpię GF zawsze się opierdziela ja grałem kawał czasu na tym + fish i nic mało kto zgłasza a jeśli masz już dobre konto to wystarczy ,że troszkę zabulisz.

Opublikowano

Sam korzystam z fishbota :) 

Lecz nie zostałem ani razu złapany, raz była taka sytuacja że ktoś przyszedł i pisał do mnie ja mu nic a on : Spoko, też na tym łowie :D

40k5thC.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...