Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer-Moze tu ktoś pomoze

kruker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim! mam do was ogromną prośbę za którą nawet już jestem gotów zaplacic... Na żadnym forum jeszcze nikt nie był wstanie mi pomóc doradzano mi różne programy które oczywiscie znam i czyscilem nimi komputer... Wiec zacznijmy

AMD PHENOM II 955 x4 3.2ghz 

Ram 4 gb ddr3 

GeForce nvidia gt 670 1gb

Zasilacz 400w Modecom

1tb dysk.

I teraz tak wyobraźcie sobie ze nawet jak mam 10 mobow na ekranie to okej wszystko smgia plynnie 10-15 min po czym na 40 sekund są OGROOOMNE KLATKI po prostu NIC SIE nie da zrobic w tyych 30 sekundach ... Tak samo jest w miescie.

Jest ktoś w stanie mi pomóc ? antywirr off procesów nic nie żre ramu... Updatewindows tez wylaczony no doslownie zrobilem wszystko co moglem a troszku sie znam na komputerach PRosze was bo juz nie wyrabiam ;p kupilem skrzynke a tu taka checa kiedys tego nie bylo ;<

Moj system operacyjny to win 7 home premium 64 bit

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest wlasnie metin i gra na legalnym klijencie gry.. tez zawsze mam problemy z tym i mimo ze mam dobry komputer gdzie chodzi skyrim i inne typu gry to taki malo wymagajacy metek sie muli. Szukalem duzo po forach ale kazdy tylko zrob formata... jedynie co mi pomoglo to gra na modach lub innych Modyfikowanych klikentach ;/ problem w tym ze to nie legalne

u1lc.png
Opublikowano

Właśnie wiem a jeśli nawet tu mozna powiedziec to gram na Arianeamt2 i cholernie ciezko tam ogarnac innego klienta a po 2 nie chce wlasnie bana zerwać bo troche na te eq zycia poswiecilem xD Nie da rady nic zrobic ? ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

microsoft visual c++ zainstalowany?

Właśnie wiem a jeśli nawet tu mozna powiedziec to gram na Arianeamt2 i cholernie ciezko tam ogarnac innego klienta a po 2 nie chce wlasnie bana zerwać bo troche na te eq zycia poswiecilem xD Nie da rady nic zrobic ? ;/

Sprawdź czy na PL bądź SG masz tak samo.

image.png

Opublikowano

microsoft visual c++ zainstalowany?

Sprawdź czy na PL bądź SG masz tak samo.

boże jak widze takie debilstwo to c**j strzela jakby nie miał c++ to gówno by odpalił.

Pozmniejszaj opcje.

Wyłącz cienie,mgłe większą ewentualnie w miescie bądz na ch gdzie mało ludzi jest lub faktycznie zrób format bądź defragmentacja dysku.

mojasygnan.png

Opublikowano

boże jak widze takie debilstwo to c**j strzela jakby nie miał c++ to gówno by odpalił.

Pozmniejszaj opcje.

Wyłącz cienie,mgłe większą ewentualnie w miescie bądz na ch gdzie mało ludzi jest lub faktycznie zrób format bądź defragmentacja dysku.

Takie opcje jak cienie nic nie dadzą. :) Sprzęt masz bardzo dobry więc nie powinno być problemu. Wrzuć SS'a temperatur karty graficznej oraz procesora. Najlepiej gdy bd spadały Ci klatki. Nie jest to wina serwera ani żadnych braku dodatków jak znawcy wyżej  wymienili.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Takie opcje jak cienie nic nie dadzą. :) Sprzęt masz bardzo dobry więc nie powinno być problemu. Wrzuć SS'a temperatur karty graficznej oraz procesora. Najlepiej gdy bd spadały Ci klatki. Nie jest to wina serwera ani żadnych braku dodatków jak znawcy wyżej  wymienili.

walcze ze spadkami w metku juz kilka lat i nic nie da się zrobić.

Po prostu jak silnik gry ma kaprys to działa spoko by po ponownym uruchomieniu nie działać wgl.

Nieraz wyłączenie cieni,opcji że nazwy nie są zawsze widzoczne oraz nazwy sklepów odciąża silnik i daje pare fps wiecej w zaludnionych miejscach.

Sam to sprawdzałem i jest różnica szczególnie w m1.

Także nie powiesz mi że to nic nie daje bo jednak ja u siebie różnice zauważyłem nie jest to kolosalna róznica ale jednak istnieje i jak to sie mówi grosz do grosza i będzie kokosza.

mojasygnan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...