Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagracie? Dobry jest to pomysł na serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chętnie bym zagrał na czymś nowym czego nie ma jeszcze w Polsce.

Fajnie by było gdyby to były pluginy a nie skrypty :)

Kiedy zapowiedź?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie, ponieważ nigdy nie będzie balansu między magią, a skrytobójcami i ciężkozbrojnymi ludzikami.

no chyba, że    skrytobójcy > magia > ciężkozbrojni > skrytobójcy

Opublikowano

Wydaje mi się, że klasy nie są zbytnio dopracowane i niedopracowane, ponieważ taka postać walcząca tylko magią nie ma szans z kimś kto może zniknąć i atakować mieczem.
Pomysł jest dobry jednak jest zbyt ogólnie przedstawiony, czekam na coś konkretnego, jednak wydaje mi się, że z tego może wyjść coś ciekawego.

Opublikowano

Wydaje mi się, że klasy nie są zbytnio dopracowane i niedopracowane, ponieważ taka postać walcząca tylko magią nie ma szans z kimś kto może zniknąć i atakować mieczem.

Pomysł jest dobry jednak jest zbyt ogólnie przedstawiony, czekam na coś konkretnego, jednak wydaje mi się, że z tego może wyjść coś ciekawego.

Oczywiście że ma szanse. Klasy magiczne, skrytobójcy i ciężkozbrojni są bardzo dobrze zbalansowani.

Podam wam przykład, ciężkozbrojny biegnie na kogoś walczącego magią, ten rzuca na niego klatkę 4 sekundową, podpala fireballem i się teleportuje.

@Mavai.

@AntyWarrn

Opublikowano

Imo wszystko ciężko rzucić na kogoś zaklęcie, gdy się go nie widzi.

Proponuje również klasom dodać wbudowane bonusy np. ciężkozbrojni wolniej chodzą i wolniej kopią, ale mają zwiększoną obronę itd.

Opublikowano

No na takim serwerze to bym zagrał, oczywiście jeśli drop byłby z rudy, ew. bardzoooo mały z kamienia.

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

Mag vs skrytobócja ... brak balansu ...

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Mag vs skrytobócja ... brak balansu ...

Kto Ci powiedział jakie skille będzie miał skrytobójca, a jakie mag. Więc jakim prawem piszesz tutaj takie głupoty że będzie brak balansu!?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...