Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy da sie bocić by bana nie dostać?

dekros123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanko jeśli bym np bocil postacią tak po 2-3h dziennie(nie codziennie tylk otak co 2dni) i bym siedział przy nim tzn odpisywał jak by ktoś chodził kołomnie

czyli raporty by nie wpadały.

to mógłbym miec pewność że konto nie dostanie bana?

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Wiem ale wtedy to były moneymakery wiec jak jeden dostał bana to robiłem 3 nowe i eq na nich może o wartości 200k(max)

a teraz zamierzam jakiegoś main chara zrobić i tam by było eq o wartości z 40kk (umbrela master itemek będzie) i szkoda troche tracić

@knockout tak boce od 2 lata ale teraz chciałem jakoś pograć teamowo a do tego potrzebuje tak ponad 400lvl by mieć shared z znajomymi

Co ja tutaj robie...

Opublikowano

Nigdy nie ma pewności że nie dostaniesz bana, ponieważ system sprawdzania botów cipsoftu nie jest znany.

Opublikowano

Jak będziesz mądrze używał bota to zmniejszasz ryzyko dostania bana. Ja właśnie w taki sposób go używam (tak jak napisałeś w swoim poście) i od kilku lat nie dostałem bana/delete'a ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...