Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Kto do 1 vs 1?

JezuitaChrystus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Anhur - kapitalny na 1vs1. 

Amc - tez bardzo fajny

jeszcze Bellona, Poseidon, He Bo, Freya, Kali

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ja polecam chronosa... w buildzie podkręcić troche speed-attack i nie do pokonania a pushuje.... <3

LukaSuper.png

Opublikowano

Prawda jest taka, że zależy jeszcze na jakiego przeciwnika się trafi. :v Spróbowałabym pójść Afrodytą na 1v1, bo wiem, że daje radę, ale nie jestem pewna co do buildu dla niej.

@harnaś ? :D

Opublikowano

­

Prawda jest taka, że zależy jeszcze na jakiego przeciwnika się trafi. :v Spróbowałabym pójść Afrodytą na 1v1, bo wiem, że daje radę, ale nie jestem pewna co do buildu dla niej.

@harnaś ? :D

co? 8S

Opublikowano

­

No polecałeś Afro na 1v1, więc myślałam, że sam grasz i masz jakiś sprawdzony build. :v

full dmg i cd, elo.

Opublikowano

Teraz only hunterzy są bardzo w mecie dlatego polecam ich. Jesteś w stanie każdego nimi rozpierdolić. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Teraz only hunterzy są bardzo w mecie dlatego polecam ich. Jesteś w stanie każdego nimi rozpierdolić. 

Dlatego najrozsądniejszy wybór to właśnie Anhur jak mówisz i jeszcze poleciłbym Cupida :D 

Opublikowano

Streszczając, picki na 1v1 to przeważnie: Kali, Aphro, Loki, Chronos no i nieszczęśni hunterzy typu apollo, neith, anhur - Neith jest aktualnie top tier pickiem na rankedach 5v5.
Teraz jeżeli jesteś w kolejce dłużej niż 17 minut 30 sekund to samo intuicyjnie wyszukuje Ci przeciwnika. W 1v1 trwa to przeważnie krócej, w 5v5 trwa to właśnie praktycznie zawsze do 17 minuty.

Opublikowano

jeszcze taki pro tip ode mnie. Jak już grasz te 1vs1 to nie bądź pizda i nie stój 3/4 meczu pod wieżą, a na koniec nie pisz gg bo mnie c**j strzela, takich graczy wypierdalałbym z permem a byciem gównem. Tak więc, jak masz zamiar stać 3/4 pod wieżą i być nastawionym tylko na wygrywanie to odpuść sobie. 

8can.png

Opublikowano

@TheJeron78
sjLZnLq.gif

Musiałam to dodać do Twojej wypowiedzi xD

Antywarn - Osobiście jeszcze polecam bastet, pięknie sobie radzi z pushem towerów/feniksów na wyższym lvl dzięki kotkom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...