Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Będzie ban na drugim koncie?

Pawent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam otóż grałem na poprzednim kompie jakieś 2 tygodnie temu na koncie cs na wh . Teraz kupiłem nowego kompa i założyłem drugie konto i pytanie czy jak zostaje zablokowane pierwsze konto bo gram na dwóch aktualnie na nowym kompie to czy drugie też?

Opublikowano

Jeżeli ten sam mail to dwa ban, jeżeli nie to tylko na pierwsze poleci ban

by Neosieł

Opublikowano

WItam otóż grałem na poprzednim kompie jakieś 2 tygodnie temu na koncie cs na wh . Teraz kupiłem nowego kompa i założyłem drugie konto i pytanie czy jak zostaje zablokowane pierwsze konto bo gram na dwóch aktualnie na nowym kompie to czy drugie też?

Jeśli używasz tego tylko na pierwszym koncie to na to będzie ban.

Opublikowano

Już nie używam używałem na drugim kompie na drugim koncie. To konto założyłem na nowym email i na nowym kompie gdzie nigdy nie instalowałem chaksów. Ale gram na dwóch na nowym kompie na tym co jest zagrożenie banem i na tym co nie i własnie oto się boje

Opublikowano

Już nie używam używałem na drugim kompie na drugim koncie. To konto założyłem na nowym email i na nowym kompie gdzie nigdy nie instalowałem chaksów. Ale gram na dwóch na nowym kompie na tym co jest zagrożenie banem i na tym co nie i własnie oto się boje

Co nie zmienia faktu, że i tak możesz dostać VAC bana w ciągu miesiąca. :P Jeśli na nowym kompie nie odpalałeś nigdy "chaksów" to jeśli dostaniesz bana to tylko na to pierwsze konto.

Opublikowano

Jeżeli ten sam mail to dwa ban, jeżeli nie to tylko na pierwsze poleci ban

Nie wprowadzaj ludzi w błąd.

E-mail nie ma tutaj nic do rzeczy.

Jeżeli nie odpalałeś na tym koncie to nie będzie VAC'a.

Poza tym możesz nawet grać na tym 1 kompie. 

Prawdopodobnie nawet jeżeli się zalogujesz z włączonym cheatem, ale jeżeli nie włączysz cs'a to nie powinno być VAC'a. Przynajmniej tak wynika z ich regulaminu. Lecz polecam nie sprawdzać. ;)

Prawdopodobnie nawet jeżeli się zalogujesz z włączonym cheatem, ale jeżeli nie włączysz cs'a to nie powinno być VAC'a. Przynajmniej tak wynika z ich regulaminu. Lecz polecam nie sprawdzać. ;)

@1373230489-U611928.pngmistake010 Bzdura. Jeżeli konto zostało oflagowane jako cheater to może dostać VAC'a w ciągu 1,5 miesiąca.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngmistake010 Bzdura. Jeżeli konto zostało oflagowane jako cheater to może dostać VAC'a w ciągu 1,5 miesiąca.

A może od razu w ciągu 5 lat? Myśl trochę. Valve pozwalałoby cheaterowi psuć grę innym przez półtora miesiąca? Poza tym banów VAC dostałem kilka i wszystkie były nadane w ciągu 4-5 dni od detekcji.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

To może ty trochę pomyśl. Są cheaty, które nie są tak jakby halfdetected. Ludzie od volvo sprawdzają logi cheatów, a przed wszystkim vac flaguje konta użytkowników z podejrzaną aktywnością. Dopiero gdy są pewni, że jest to cheat aktualizują bazę danych vac'a i wtedy idzie ban wave.

ps. też używałem parę razy cheatów na różnych kontach, na csgo najdłuższy okres po używaniu cheata to 26 dni, więc ;))

Opublikowano

To może ty trochę pomyśl. Są cheaty, które nie są tak jakby halfdetected. Ludzie od volvo sprawdzają logi cheatów, a przed wszystkim vac flaguje konta użytkowników z podejrzaną aktywnością. Dopiero gdy są pewni, że jest to cheat aktualizują bazę danych vac'a i wtedy idzie ban wave.

ps. też używałem parę razy cheatów na różnych kontach, na csgo najdłuższy okres po używaniu cheata to 26 dni, więc ;))

Ty chyba jesteś k***a niepoważny

valve kupuje/pobiera cheaty, wrzuca je do vactoola i otrzymane hashe dodaje do bazy danych (robi tak ze wszystkimi, jedyny wyjątek to detekcja wycelowana w organnera, osobny moduł vaca)

nie wiem kto ci takich glupot nagadal ale wez sie doksztalc

Opublikowano

Są cheaty, które nie są tak jakby halfdetected.

Jak cheat może być half-detected? Albo jest detected, albo nie.

Ludzie od volvo sprawdzają logi cheatów, a przed wszystkim vac flaguje konta użytkowników z podejrzaną aktywnością.

Nieprawda, system automatycznie skanuje wszystkie moduły & otwarte handle do exeka i sprawdza hashe sekcji PE, jeżeli są zgodne z ich bazą danych to masz cheata = jesteś oflagowany = ban za kilka dni

Dopiero gdy są pewni, że jest to cheat aktualizują bazę danych vac'a i wtedy idzie ban wave.

Oni kupują cheaty i dodają do bazy danych hashe. Reszta jest automatyczna.

To chyba nie w csgo

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...