Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się zaczynać grę praktycznie od nowa?

Skowroonek. ; 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się zaczynać praktycznie od nowa?

Praktycznie od nowa ponieważ mam dopiero 35lv, więc jeszcze trochę przede mną, lecz nie ma premium - jedynie dodatek China Rising, który dostałem po zakupie gry.

Opłaca się grać?

Opublikowano

Opłaca, powiem Ci że mimo wszystko jest dużo osób, które dopiero kupują grę, więc mają jeszcze niższe lvle. Sama też zrobiłam sobie przerwę 3 miesiące temu i miło mi się wraca zawsze do tej gry po każdej przerwie :) Wiadomo, większość ma już max lvle, jednak dużo jest też nowych osób lub o podobnym do Ciebie lvlu :)

Dodatkowo niebawem będą wychodzić nowe dodatki, dostępne za darmo dla wszystkich, o czym możesz przeczytać w Redakcji BF :)

­VeIMQWU.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Opłaca jak najbardziej, cały czas jest dużo nowych ludzi na niskich levelach i dużo serwerów bez dodatków. Pozdrawiam :)

sowicz.jpg< click 

Opublikowano

Ale to grasz do 100 poziomu poprzez "graj teraz", inaczej będzie gwałt na metrze(w enemy 5x 140lvl i większość >100lvl) albo liczyć na z*******y team i wygrać ez.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...